Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy na pewno chcesz głosować na Konfederację?
04.10.2023, 10:27
kot_kreskowy
"W ostatnich dniach kampanii wyborczej zamierzam wrzucić szósty bieg.
W czwartek 12 października zaczynam trasę Piątka z Mentzenem. W ciągu dwóch dni mam zamiar odwiedzić całą Polskę. Będę w 5 miastach dziennie, zachęcał do głosowania na listę nr 5, mówił o 5 Konfederacji, tłumaczył się z 5 Mentzena i przybijał piątki z sympatykami, którzy przyjdą na spotkania.
Zaczynam w czwartek rano w Gdańsku. Potem Szczecin, Poznań, Łódź i Warszawa, gdzie po spotkaniu idziemy na piwo.
W piątek zaczynam od Lublina, skąd lecę do Rzeszowa, Wrocławia i Katowic. Kończymy wiecem w Krakowie, po którym również idziemy na piwo, które skończy się pewnie już w trakcie ciszy wyborczej.
Żeby zdążyć odwiedzić tyle miast jednego dnia, będę poruszał się helikopterem, emitując bardzo dużo CO2. Mam nadzieję, że kapłani walki z klimatem mi to wybaczą.
Zapraszam na ostatnie spotkania przed wyborami! Zmobilizujmy się w te ostatnie dni kampanii. Kolejna szansa na zmianę rządu może się szybko nie pojawić!
Uruchamiamy silniki i lecimy po dwucyfrowy wynik!"
masz okazję, żeby posłuchać co mówi na żywo, zestaw sobie potem to z programem i wyrób swoje zdanie. Nie dziwie się, że badania pokazują niższy wskażnik poziomu zaufania dla zawodu dziennikarza niż księdza.
"W ostatnich dniach kampanii wyborczej zamierzam wrzucić szósty bieg.
W czwartek 12 października zaczynam trasę Piątka z Mentzenem. W ciągu dwóch dni mam zamiar odwiedzić całą Polskę. Będę w 5 miastach dziennie, zachęcał do głosowania na listę nr 5, mówił o 5 Konfederacji, tłumaczył się z 5 Mentzena i przybijał piątki z sympatykami, którzy przyjdą na spotkania.
Zaczynam w czwartek rano w Gdańsku. Potem Szczecin, Poznań, Łódź i Warszawa, gdzie po spotkaniu idziemy na piwo.
W piątek zaczynam od Lublina, skąd lecę do Rzeszowa, Wrocławia i Katowic. Kończymy wiecem w Krakowie, po którym również idziemy na piwo, które skończy się pewnie już w trakcie ciszy wyborczej.
Żeby zdążyć odwiedzić tyle miast jednego dnia, będę poruszał się helikopterem, emitując bardzo dużo CO2. Mam nadzieję, że kapłani walki z klimatem mi to wybaczą.
Zapraszam na ostatnie spotkania przed wyborami! Zmobilizujmy się w te ostatnie dni kampanii. Kolejna szansa na zmianę rządu może się szybko nie pojawić!
Uruchamiamy silniki i lecimy po dwucyfrowy wynik!"
masz okazję, żeby posłuchać co mówi na żywo, zestaw sobie potem to z programem i wyrób swoje zdanie. Nie dziwie się, że badania pokazują niższy wskażnik poziomu zaufania dla zawodu dziennikarza niż księdza.
04.10.2023, 11:56
(04.10.2023, 08:18)GlasshanD napisał(a): Niech idą głosować naiwniaki,biedaki i garstka piwnicznej polskiej inteligencji ktirzy i tak pozostaną biedakami pomimo jakichs tam ich cyklicznych okazjonalnych fajerwerków niewiele poprawi to ich codziennej wegetacji którą życiem nazywają beka fhuuj.
Naiwniakiem (największym) jesteś Ty. Pozostawiasz swój los w rękach ludzi którzy na pewno pójdą zagłosować.
04.10.2023, 15:31
@"PUDZILLA" Dzięki.
Można gdzieś w necie obejrzeć relację z wiecu Sławka?
Powiem Ci, że posłuchałbym co ma do powiedzenia.
Niestety aby jechać posłuchać na żywo nie mam możliwości.
Jakbyś coś wiedział, daj znać.
Można gdzieś w necie obejrzeć relację z wiecu Sławka?
Powiem Ci, że posłuchałbym co ma do powiedzenia.
Niestety aby jechać posłuchać na żywo nie mam możliwości.
Jakbyś coś wiedział, daj znać.
04.10.2023, 15:58
kot_kreskowy szczerze, nie mam pojęcia. na żywo nie widziałem, ale po są publikowane fragmenty konwentów. Pewnie gdzieś są, ale nie śledzę tak mocno, by wiedzieć.
polecam ci zaobserwować profil Krzysztofa Bosaka, Dobromira Sośnierza i Przemysława Wiplera, posłuchać ich debat, fragmentów występów w radiach, czy w telewizji, chociaż po dwa fragmenty, a potem zestaw sobie to z codziennym paskiem faktow, albo wiadomości, zauważysz ciekawe różnice.
polecam ci zaobserwować profil Krzysztofa Bosaka, Dobromira Sośnierza i Przemysława Wiplera, posłuchać ich debat, fragmentów występów w radiach, czy w telewizji, chociaż po dwa fragmenty, a potem zestaw sobie to z codziennym paskiem faktow, albo wiadomości, zauważysz ciekawe różnice.
04.10.2023, 16:20
Bosaka czy Mentzena oglądam od miesięcy na yt, na kanale consilium.
Wiem co gadają. Merytorycznie miażdżą to całe jebane bydło, w szczególności Bosak.
Z nimi nikt nie chce debatować bo wiedzą, że się tylko przy nich ośmieszą.
Taka prawda. Jedyny Petru się podjął, ale on to jest stary lis, ekonomista.
Wiem co gadają. Merytorycznie miażdżą to całe jebane bydło, w szczególności Bosak.
Z nimi nikt nie chce debatować bo wiedzą, że się tylko przy nich ośmieszą.
Taka prawda. Jedyny Petru się podjął, ale on to jest stary lis, ekonomista.
04.10.2023, 16:23
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.10.2023, 16:23 przez voice.of.voiceless.)
kot_kreskowy ale u nich na YT nie ma fragmentow debat z mediów
u Cejrowskiego jeszcze Mentzena polecam i Wiplera obejrzec audycje
u Cejrowskiego jeszcze Mentzena polecam i Wiplera obejrzec audycje
05.10.2023, 05:39
Mentzena u cejrowskiej widziałem.
Swoją drogą, jego kuzyn bronił mnie na wokandzie. Adwokat od siedmiu boleści XD
Swoją drogą, jego kuzyn bronił mnie na wokandzie. Adwokat od siedmiu boleści XD