Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wasze ulubione przyrządy do aplikacji przeróżnych rzeczy.
05.10.2023, 15:06
Sniff - rurka
Oral - kapsułki, łyżeczka
PR - strzykawka z wężykiem
Ostatnio większość tematu przerabiam pupunią i zaobserwowałem ciekawą zależność. Otóż zwały mam albo bardzo minimalne, albo nie mam ich wcale.
Do tego fazy przeżywam o wiele intensywniej.
Podając temat tą obrzydliwą Twoim zdaniem metodą omijam większość układu pokarmowego, gardło, nos, zatoki oraz zapewne inne organy, więc nie wiem kto tu się bardziej szanuje, ja czy Ty...😎
Na iv jeszcze nie dorosłem bo nie mam mózgu. Gdybym go miał, to z pewnością pierdoliłbym te sniffy czy orale i bawiłbym się instalacją, która zapewnia pełne spektrum doznań.
Niestety z tym co obecnie mam w głowie, pogrążyłbym się całkowicie bo nie mam po prostu takich kompetencji by móc się tak bawić.
Oral - kapsułki, łyżeczka
PR - strzykawka z wężykiem
(04.10.2023, 20:20)Szaryno123 napisał(a): @"Twilight Sparkle" No w żyłę ani w dupe nie wale tematu bez przesady, szanujmy się
Ostatnio większość tematu przerabiam pupunią i zaobserwowałem ciekawą zależność. Otóż zwały mam albo bardzo minimalne, albo nie mam ich wcale.
Do tego fazy przeżywam o wiele intensywniej.
Podając temat tą obrzydliwą Twoim zdaniem metodą omijam większość układu pokarmowego, gardło, nos, zatoki oraz zapewne inne organy, więc nie wiem kto tu się bardziej szanuje, ja czy Ty...😎
Na iv jeszcze nie dorosłem bo nie mam mózgu. Gdybym go miał, to z pewnością pierdoliłbym te sniffy czy orale i bawiłbym się instalacją, która zapewnia pełne spektrum doznań.
Niestety z tym co obecnie mam w głowie, pogrążyłbym się całkowicie bo nie mam po prostu takich kompetencji by móc się tak bawić.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
Dojapnie tylko i wyłącznie kapsułki żelatynowe polecam każdemu znacznie podnoszą komfort życia, do walenia po nosie mam jedną już pożółknientą zwije z dyszki, pr. no to strzykawka 20ml, do wapo tu zależy do czego bo do bucha mam wporyzator xmax starry 3.0 fajny sprzęcik a do reszty używam meth pipe.
05.10.2023, 16:47
Martin nie wal z dychy bo bedzie bida
od siebie polece NAJBARDZIEJ BUDZETOWA + WIELORAZOWA + DEZYNFEKOWALNA + w ogole zajebista rurke ?
przeciac dlugopis bic (na dole pic) na pol nozem do chleba i przypalic zapalniczka leciutko tam gdzie sie cielo i macie dwie super rurki!!! kurwa az dwie!!!!
od siebie polece NAJBARDZIEJ BUDZETOWA + WIELORAZOWA + DEZYNFEKOWALNA + w ogole zajebista rurke ?
przeciac dlugopis bic (na dole pic) na pol nozem do chleba i przypalic zapalniczka leciutko tam gdzie sie cielo i macie dwie super rurki!!! kurwa az dwie!!!!
05.10.2023, 16:57
Ja pierdole przesądy i z tej dychy wale między innymi na przekór osobom które zwracają na takie pierdoły uwagę. Co do dezynfekowania ta dyszka spędziła ze mną tyle czasu że nic poza mną się na niej nie znajduje a sama jest jak sprężynka i zwija się automatycznie. Tak się do niej już przyzwycaiłem że jak ostatnio waliłem w terenie to zapomniałem jak zwija kręćić xD
05.10.2023, 20:05
spoko opcją są również liquidy do epapierosów, mam przyjemność własnie taki smouczyć. wygoda, lufki nie pękają, nabijać nie trzeba, tolerka rośnie tak samo.
05.10.2023, 21:36
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.10.2023, 21:40 przez kot_kreskowy.)
(05.10.2023, 19:46)Twilight Sparkle napisał(a): kot_kreskowy z rurką? Wygodniej taką niż normalną?
No kurwa😎
Głębiej zapodaję temat nie musząc się pierdolić ze strzykawką. Mam taki silikonowy wężyk 20cm - sztos👍
Jest mięciutki co daje komfort w użytkowaniu😀
Myślałem też nad zakupem czegoś takiego:
https://arena.pl/oferta/strzykawka-do-lu...rkQAvD_BwE
NIE dla OPIO !!!
06.10.2023, 09:03
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.10.2023, 09:04 przez Lifeisbrutal.)
Początki to było siano później zaczął przeszkadzać mi zapach 100 zł od klefa, poczytałem jakie skutki może mieć na zdrowie i przestałem. Następnie nastąpiła era słomek plastikowych, papierowych. Z tej ery weszły rurki z długopisów. A aktualnie zatrzymałem się na karteczkach papierowych, czasem słomka
Oral to kapsułki żelatynowe, kieliszek
Jaranie to lufa
Oral to kapsułki żelatynowe, kieliszek
Jaranie to lufa
06.10.2023, 10:52
(05.10.2023, 16:47)wwojtuss napisał(a): Martin nie wal z dychy bo bedzie bida
Długo już korzystam z tych długopisów, świetna opcja na sniffer,polecam
kocham piwo