Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
HHC, HHC-O
Testowałem kartridże i hasz hhc ogółem substancja całkiem przyjemna mam porównanie tylko do klasycznego bucha do którego jest bardzo podobne. Faza jednynie nieco pustsza ale zżuce to na fakt tego iż to tylko jeden kanabinoid a w ziole jest ich cała gama. Samo hhc dusi nieco mocniej i działa krócej a tolerka buduje się szybciej. Po paleniu haszu z meth pipe niemalże się udusiłem gdyż towarzyszł temu silny kaszel i przełyk pokrył się jakąś woskowatą substancją. Oceniam substancje dość pozytywnie i polecam tym raczej wzmacniać coś innego ze względu że faza sama z siebie może być nieco monotonna a tolerka nie pozwoli wykorzystać pełni potencjału jednak solo także ma duży potencjał.
W kwestiach teoretycznych hhc to naturalnie w konopiach występująca substancja jednak w dość małych ilościach do celów konsumpcyjnych wytważa się je labolatoryjnie. Na moment obecny są substancjami nielegalnymi jednak do niedawna hhc znajdowało się w szarej strefie.
W kwestiach teoretycznych hhc to naturalnie w konopiach występująca substancja jednak w dość małych ilościach do celów konsumpcyjnych wytważa się je labolatoryjnie. Na moment obecny są substancjami nielegalnymi jednak do niedawna hhc znajdowało się w szarej strefie.
01.11.2023, 13:56
Mała aktualizacja odnośnie suszu konponego hhc. Miałem okazje palić taki o zawartości 30% oceniam go raczej słabo jako tako robi jednak moim zdaniem oczekiwań bardziej wprawionych jaraczy nie spełni.
01.09.2024, 20:29
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.09.2024, 20:31 przez kiertnik82.)
daniel776 Nie ma w sumie wielu badań na temat szkodliwości HHC, ale z tego co czytałem jest ona bardzo podobna do THC. Jest na pewno mniej zbadany niż THC, oraz ma około 80% jego mocy.
02.09.2024, 05:59
Nie przypomnę sobie między nimi różnicy ani ile mg żelki miały ale jedno było zbliżone do THC tylko czegoś mi brakowało tej magii co zapalisz normalnego bucha.
Nie powiem bo ujebany bylem nawet przysypiałem czułem tego banana na gębie i ciężką głowę.
Taki efekt miałem po 2 czy tam 3 żelkach.
Nie powiem bo ujebany bylem nawet przysypiałem czułem tego banana na gębie i ciężką głowę.
Taki efekt miałem po 2 czy tam 3 żelkach.