Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
30.09.2023, 11:34
ooo to super to się chyba zdecyduję ale dopiero koło 10-tego , oby jeszcze było
30.09.2023, 14:49
dzony bierz poki jest i nie katuj sobie receptorów chlorami, bo potem mefka będzie... nah, slabizna
wiem to po szczurach, u mnie niektorzy wolą cmc niż mmc, bo mmc nie daje tego KOPA co daje cmc, a nie daje kopa, bo są przerobieni
ale czekam na wypowiedz Luksa o tych suplach, bo to mnie trapi jak nic nigdy. Że takie gówno za 20zł u ostrovita mi zrobiło faze jakbym pierwszy raz ketona zapierdolił
wiem to po szczurach, u mnie niektorzy wolą cmc niż mmc, bo mmc nie daje tego KOPA co daje cmc, a nie daje kopa, bo są przerobieni
ale czekam na wypowiedz Luksa o tych suplach, bo to mnie trapi jak nic nigdy. Że takie gówno za 20zł u ostrovita mi zrobiło faze jakbym pierwszy raz ketona zapierdolił
30.09.2023, 21:28
(29.09.2023, 22:11)PUDZILLA napisał(a): 2 tygodnie przerwy od jakiejkolwiek dawki mmc, zamiana ashwaghandy na bacope i gingko biloba (3tygodnie stosowane), zarzucilem 200mg i zmiażdzyło mnie. Poczulem sie jakbym pierwszy raz klefa zarzucil, nie widzialem co pisze, latajoncy obras, strach pomyslec co by bylo gdybym zarzucił oral.
Lukas1985 ashwe bralem 3 lata no i dzialanie tego mmc no, mocne ale dupy nie urywa, jednak nie bedzie jak za dawnych lat, a 150mg wrzucane bylo. Bacope i milorzab biore jakies 3 tygodnie juz, czy to na prawde taka robote z serotoniną robi? czulem się normalnie jakbym zjadł z 2-3 pigalaki, niby tylko 50mg wiecej od poprzedniego maxa, ale skala czopki nieporównywalnie większa. Nie wierzyłem, że jeszcze taki stan kiedykolwiek osiągnę, a jednak.
12/10 - jak za pierwszym razem z ketonem
Pamiętaj tylko, że zwiększona ilość neuroprzekaznikow może generować większy stres a to może kumulować większe zniszczenia. Byłoby ok jakby nie to, że mefedron jest toksyczny.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5771050/
05.10.2023, 17:52
Pan Escobar niezmiennie jeśli chodzi o jakość usług. Topka.
Z relacji kolegi:
4MMC - 5 g, ale bankowo jest z górką, bo sporo tego. Lekko wilgotny, łatwo się kruszy, zapach po prostu piękny według Jego słów, przypomina stare dobre czasy. 😁
Usypany szczurek na Jego oko 100-150 mg. Nie bolało przy aplikacji, dawało przyjemny ból, smak przy spływie słono-kwaśno-gorzki.
Mówi, że jest wyjebany i to ładnie po tym jednym wężu. Ma ochotę z każdym rozmawiać o wszystkim, robić coś, a jednocześnie mógłby leżeć, słuchać muzyki i rozkoszować się chwilą, jest ochota na seks, ale i poprzytulałby się po prostu z miłością.
Lepsze od jakiejkolwiek trójki w Jego odczuciu na tę chwilę. A to dopiero pierwsza linia.
No jest zadowolony w chuj widać. 😁
Tak w skrócie.
Moje testy dopiero nadejdą, ale już czuję, że się w tym zakocham. 😁
Dziękuje(my) Escobarze.
PS. PIKO również jest, wzrokowo waga robi wrażenie większej, niż zamówiony 1 g, piękne czyste szkło. 😊
Pozdro Świry!
Z relacji kolegi:
4MMC - 5 g, ale bankowo jest z górką, bo sporo tego. Lekko wilgotny, łatwo się kruszy, zapach po prostu piękny według Jego słów, przypomina stare dobre czasy. 😁
Usypany szczurek na Jego oko 100-150 mg. Nie bolało przy aplikacji, dawało przyjemny ból, smak przy spływie słono-kwaśno-gorzki.
Mówi, że jest wyjebany i to ładnie po tym jednym wężu. Ma ochotę z każdym rozmawiać o wszystkim, robić coś, a jednocześnie mógłby leżeć, słuchać muzyki i rozkoszować się chwilą, jest ochota na seks, ale i poprzytulałby się po prostu z miłością.
Lepsze od jakiejkolwiek trójki w Jego odczuciu na tę chwilę. A to dopiero pierwsza linia.
No jest zadowolony w chuj widać. 😁
Tak w skrócie.
Moje testy dopiero nadejdą, ale już czuję, że się w tym zakocham. 😁
Dziękuje(my) Escobarze.
PS. PIKO również jest, wzrokowo waga robi wrażenie większej, niż zamówiony 1 g, piękne czyste szkło. 😊
Pozdro Świry!
06.10.2023, 14:36
Paka zamówiona w *****szczegóły***** , ********szczegóły***** i doleciała. (bardzo szybka dostawa)
Zarzucone ok 100mg, tak jak wyżej kolega pisał - aplikacja nie boli.
Działanie zajebiste, ostatnimi czasy jadłem tylko cmc'ki i ewidentnie brakowało mi czegoś takiego.
Spływ dosyć przyjemny, nawet nie trzeba niczym zapijać żeby przeżyć.
Ogólnie polecam, dla mnie 9/10
Zarzucone ok 100mg, tak jak wyżej kolega pisał - aplikacja nie boli.
Działanie zajebiste, ostatnimi czasy jadłem tylko cmc'ki i ewidentnie brakowało mi czegoś takiego.
Spływ dosyć przyjemny, nawet nie trzeba niczym zapijać żeby przeżyć.
Ogólnie polecam, dla mnie 9/10