Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Dobry wieczór
06.10.2023, 02:31
Jako człowiekowi już podobno dorosłemu nie wypadało mi się już witać jakimś czołem, albo siemanko, bo ryzykowałbym przyjęcie na klatę określenia "boomer", więc jak wyżej - dobry wieczór.
Świeżak jestem w temacie, lata największej popularności różnorakich substancji obeszły mnie bokiem i dopiero niedawno zacząłem odkrywać fascynujący świat chemii doświadczalnej. Nie wiem ile ten stan potrwa, ale na razie jestem dosyć podekscytowany.
Jeśli któryś z bardziej doświadczonych dżentelmenów (lub dam) ma do przekazania dobre rady dla nowicjusza, to chętnie je przyjmę.
Spokojnego dnia.
Świeżak jestem w temacie, lata największej popularności różnorakich substancji obeszły mnie bokiem i dopiero niedawno zacząłem odkrywać fascynujący świat chemii doświadczalnej. Nie wiem ile ten stan potrwa, ale na razie jestem dosyć podekscytowany.
Jeśli któryś z bardziej doświadczonych dżentelmenów (lub dam) ma do przekazania dobre rady dla nowicjusza, to chętnie je przyjmę.
Spokojnego dnia.
06.10.2023, 13:26
Siema, dwie rady ode mnie "uważaj co ćpasz " i
" uważaj ile ćpasz " życzę Ci aby twoja przygoda trwała jak najdłużej
" uważaj ile ćpasz " życzę Ci aby twoja przygoda trwała jak najdłużej
06.10.2023, 13:40
Up .
Dobrze powiedziane brawo na stojonco ! cale te i w ogole yo
Dobrze powiedziane brawo na stojonco ! cale te i w ogole yo
Drogą życia przez wyboje
Ciągle żywy i z honorem
Ciągle żywy i z honorem
06.10.2023, 17:08
wlasnie najlepsze bo szybko sie zrazi i od tego odbije xd
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW
06.10.2023, 18:30
Warto by było gdybyś powiedział co cie interesuje, co bieżesz, jakie typy substancji, przedstawił mniej więcej jakie masz już doświadczenie i skąd pobierasz temat dzięki temu będzie można bardziej precyzyjnie doradzić
06.10.2023, 19:39
Czołem,
Dobra rada?
Znajdź sobie inne hobby.
Pozdrawiam
Dobra rada?
Znajdź sobie inne hobby.
Pozdrawiam
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?