Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Najlepsza substancja
26.09.2023, 00:09
Jesli chodzi o substancje interesujace mnie od Vendorow tutejszych...Najwyzszej klasy i jakości kryształ i tabletki MDMA od Ducha...4MMC od Pablo...czekam na debiut z 5-Mapb od Zzz...z klasykow Marihuajna i Haszyk...a i musze wspomniec jak nie preferuje, nie jestem zwolennikiem i nie lubie stymulantow tak jedyny ktory mi przypasowal i go akceptuje oczywiscie w małych odpowiednich dawkach i nie za czesto to NEP od Ducha...znakomity sort i jakosc...plus GBL/BDO to moi faworyci...
29.09.2023, 15:07
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.09.2023, 15:08 przez JaTylkoPatrze.)
Dla mnie najlepsza substancja to dobra fetka.
08.10.2023, 10:48
Ja też bardzo lubię 3cmc problem jest taki że zawszę jak mam więcej ,to wpadam w ciągi i sieję to duże spustoszenie w moim organizmie ,bo wiadomo mała ilość jedzenia itp ,
bardzo lubię też benzo , ten luz i czillout na głowie to jest coś cudownego świat staję się prostszy hehe
Chciałbym sobię receptę ogarnąć na clony albo xany wiecie może na jakiej stronce idzie to ogarnąć za opłatą ?
bardzo lubię też benzo , ten luz i czillout na głowie to jest coś cudownego świat staję się prostszy hehe
Chciałbym sobię receptę ogarnąć na clony albo xany wiecie może na jakiej stronce idzie to ogarnąć za opłatą ?