Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Pregabalina
24.06.2023, 18:00
Czeslawo jak ktoś porównuje pregabe do benzo, to musi mieć nieźle styrany organizm, sprawdź sobie w jakie w co binduje pregabalina a w co benzodiazepiny, pregaba nie rusza praktycznie GABA więc porównanie z dupy
mnie po pregabie 200mg odcielo na dobe ze wstac z wyra nie moglem, tylko siku i spowrotem spanie, a jestem benzoczołgiem i moja tolerka na benzo z pregabą nic wspólnego nie miała
mnie po pregabie 200mg odcielo na dobe ze wstac z wyra nie moglem, tylko siku i spowrotem spanie, a jestem benzoczołgiem i moja tolerka na benzo z pregabą nic wspólnego nie miała
24.06.2023, 18:33
@"PUDZILLA" Dlatego właśnie z ciekawości zapytałem do czego porównuje pregabaline, można jednak czytając ulotki benzo i pregaby "wyczytać", że obie np. wykazują działanie anksjolityczne.
Wiem, że to duże uproszczenie, ale staram się zrozumieć "kogoś " tok myślenia.
Wiem, że to duże uproszczenie, ale staram się zrozumieć "kogoś " tok myślenia.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
30.06.2023, 12:13
(24.06.2023, 18:00)PUDZILLA napisał(a): Czeslawo jak ktoś porównuje pregabe do benzo, to musi mieć nieźle styrany organizm, sprawdź sobie w jakie w co binduje pregabalina a w co benzodiazepiny, pregaba nie rusza praktycznie GABA więc porównanie z dupy
200mg to dość mało,nie masz nadwrażliwości? ja bez tolerancji wrzucam 300mg conajmniej i wszystko ogarniam
29.09.2023, 02:09
Ja biorę pregabaline ale leczniczo.
150mg x2 tabletki jeden raz dziennie rano. I biorę też inne leki od psychiatry.
Od tego czasu a już kilka miesięcy, poprawiło mi to nastrój ogólny oraz zniżyło skutki psychoaktywnych.
Teraz po maratonie z alfą kładę się i śpię
150mg x2 tabletki jeden raz dziennie rano. I biorę też inne leki od psychiatry.
Od tego czasu a już kilka miesięcy, poprawiło mi to nastrój ogólny oraz zniżyło skutki psychoaktywnych.
Teraz po maratonie z alfą kładę się i śpię
25.03.2024, 23:33
No coś tam poklepalo, na pewno humor się poprawił 😝
Spać się nie chce, s rano do pracy ale póki co mam wyjebke 😆
Spać się nie chce, s rano do pracy ale póki co mam wyjebke 😆
26.03.2024, 21:40
Niezmiennie mnie rozpierdala nazwa egzysta. Kurwa tabletki na ból egzystencji xD