Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy lubicie alkohol? Jeśli tak, to jaki konkretnie?
16.09.2023, 17:16
Ja preferuję ciężki alkohol np ćwiartkę z kurczaka i piffko do tego🙃🙃 albo rekreacyjnie amarene na Woodstock lub don perinion jak papier się zgadza w kieszeni😀😀pozdrawiam
23.09.2023, 19:51
@"Twilight Sparkle" ja tam wszystko uwielbiam co kwaśne. Jak przeczytałem że kwaśne piwo to mi oczy ostatnio się zapaliły. Trzeba spróbować a co
23.09.2023, 20:23
Lubię piwa
, bardzo lubię piwa.
, bardzo lubię piwa.
O to jedno proszę Boga, Niech mnie darzy szczęściem takiem: Jak badź pójdzie moja droga, Żebym nie był złym, próżniakiem!
29.09.2023, 17:25
Piwko Tyskie ale już 3 tygodnie nie ruszam i myślę coś dłużej ale zobaczymy jak to będzie.
30.09.2023, 21:21
Ja nadal trzymam się abstynencji,ale czuję się na tyle dobrze że stwierdziłem że zajrzę do tego wątku się wypowiedzieć.Gdy jeszcze chlalem(bo piciem tego nie nazwę ) to lubiłem gin w drinkach,szampana i dobre piwa jak np niektóre pinty czy inne krafty.Pijałem whiskey, najczęściej z lodem ale jakoś mi w ogóle ten smak nie pasuje,mimo że próbowałem od grants'a czy ballantines'a po jakieś droższe (nie pamiętam jakie,byłem po prostu częstowany) a kojarzę jedynie jakiegos Jacka Danielsa za parę stówek,nawet mi podpasował jak na whiskey ale praktycznie nie dawał mi przyjemności z picia,spróbowałem bo lubię próbować nowych rzeczy, szczególnie używek
kocham piwo