Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Hexen Analogue - Opinie o produkcie.
17.05.2022, 20:49
Przecież oryginalny hex też wciągał niczym czarna dziura ludzie chodzili poschizowani jak 150, ale dalej walili do końca wora
18.05.2022, 08:08
Mi to chyba ktoś podmienił hexa bo nawet gorzki nir jedt jak sie na język bierze haha
18.05.2022, 10:53
Dziwna sprawa, spływ jeśli takowy jest, jest masakryczny aż morde wygina w chińskie osiem. Ciekawe czy obecny sort dalej będzie takim kozakiem
19.05.2022, 00:41
Ciekawostka: (dziś jakiś pojebany dzień ciekawostek mi się załączył )
Zmyślony przyjaciel, (jak wspominałem patriota więc tylko krajówa do rc raczej na nie) gdy mu napisałem co jak i gdzie to można nabyć wysłał mi screeny jakichś sklepów typu 24dowusmefedron.pl czy tukupiszdooalacze.com
Jebaniutki, tak mu się spodobało, że sam zaczął szukać po necie gdzie kupić analog hexen
Wnioski nasuwają się same raczej
Zmyślony przyjaciel, (jak wspominałem patriota więc tylko krajówa do rc raczej na nie) gdy mu napisałem co jak i gdzie to można nabyć wysłał mi screeny jakichś sklepów typu 24dowusmefedron.pl czy tukupiszdooalacze.com
Jebaniutki, tak mu się spodobało, że sam zaczął szukać po necie gdzie kupić analog hexen
Wnioski nasuwają się same raczej