Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Pytania do moderatorów. Ogólne pytania w kwestii działania forum itp.
11.04.2022, 15:01
Zenez spam to treść wykraczająca poza ramy tematu, jak także notoryczne pisanie postow o tej samej lub podobnej treści. Powiem tak jak ma ktoś wątpliwości można zgłaszać posty, a ja postaram się podjąć adekwatne środki. Narazie przeglądając z grubsza forum nie widzę by gdzieś się ten spam pojawiał.
YasiuKiszczaK69 byloby milo haha
YasiuKiszczaK69 byloby milo haha
11.04.2022, 15:03
Jeszcze mam jeden pomysł odnośnie dostaw kiedy są by nie samowac Escobarowi by były takie informacje gdzieś tutaj kiedy mozna spodziewać się dostaw
11.04.2022, 15:07
Zenez https://dopal.net/Temat-Regulamin-nagr%C...5%9B%C4%87
Tu masz wszystko napisane. Wysyłki odbywają się w poniedziałki, potem już wszystko leży w kompetencji pana przewoznika
Tu masz wszystko napisane. Wysyłki odbywają się w poniedziałki, potem już wszystko leży w kompetencji pana przewoznika
11.04.2022, 15:12
(11.04.2022, 15:07)hulerkfow23 napisał(a): Zenez https://dopal.net/Temat-Regulamin-nagr%C...5%9B%C4%87
Źle to ująłem chodzi o dostępność towaru na stronie.
11.04.2022, 15:17
Zenez pytanie o dostępność produktów to raczej nie jest spam, choć milo ze nie chcesz obciążać Vendora pytaniami. Mimo wszystko tą sytuacją jest zmienna planowane dostawy są np na środę, a może wystąpić opóźnienie lub moze tez pojawić się szybciej.
Nie martw się i pisz na maila. Tam na pewno będziesz miał najbardziej aktualne informacje
Nie martw się i pisz na maila. Tam na pewno będziesz miał najbardziej aktualne informacje
11.04.2022, 15:21
Dobrze by było w dziale "na luzie" dodać jakieś gry i zabawy, takie jak było na różowym forum.
11.04.2022, 15:22
(11.04.2022, 15:17)hulerkfow23 napisał(a): Zenez pytanie o dostępność produktów to raczej nie jest spam, choć milo ze nie chcesz obciążać Vendora pytaniami. Mimo wszystko tą sytuacją jest zmienna planowane dostawy są np na środę, a może wystąpić opóźnienie lub moze tez pojawić się szybciej.
To w takim razie pisze xD
11.04.2022, 16:57
Jeśli chodzi o udział w konkursach i nagrodach, to wg mnie moderatorzy nie powinni brać w nich udziału i tym samym przyjmować nagród. To zabawa i nagrody przeznaczone wyłącznie dla aktywnych użytkowników. Takie jest moje zdanie i ja nagród nie przyjmuję jakby co