Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Cherry Old School - Opinie o produkcie
22.10.2023, 15:26
W tym wątku piszecie recenzje oraz opinie na temat produktu Cherry Old School ze sklepu Escobar.store
22.10.2023, 17:43
Jestem ciekaw składnika bądź składników które Pablo dodaje prócz czwórki...dycha czwórki tańsza niż dycha Coco...hmm...trzeba zamówić i stestowac to cudenko..mam nadzieję że dzięki zmianie głównego składnika na orginal nie będzie tak zapychać kichawy..niech dojdzie do tego dopamijowy clearheadzik i klarowność i mam produkt idealny.
22.10.2023, 19:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.10.2023, 19:19 przez kot_kreskowy.)
wiktororban
Jak to jest na tej grudzie co była, to powinna polecieć serotoninka.
To zamawiaj. Na co czekasz?
Produkt jest na 4mmc, będziesz pan zadowolony😁
Jak to jest na tej grudzie co była, to powinna polecieć serotoninka.
(22.10.2023, 17:43)falafel_szpinak@protonmail.com napisał(a): czekamy ktoś cos?? bo by zamówił
To zamawiaj. Na co czekasz?
Produkt jest na 4mmc, będziesz pan zadowolony😁
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
22.10.2023, 20:02
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.10.2023, 20:03 przez wiktororban.)
Zamawiam dychę...macie tak że PKO utrudnia wam kupno kryptowalut? Czasem anulują przelew nawet czasem dwa razy..dopiero za którymś razem wchodzi
Mam nadzieję że nie jest a nawet jak jest to liczę że proporcje są takie żeby zachować profil cherry koko...czyli spokojny ogarnięty dopamjniwy stim z wyraźnym akcentem sero..
Mam nadzieję że nie jest a nawet jak jest to liczę że proporcje są takie żeby zachować profil cherry koko...czyli spokojny ogarnięty dopamjniwy stim z wyraźnym akcentem sero..
22.10.2023, 22:16
XD jak ogarnięty dopaminowy stim jak tam siedzi głównie mefedron ?
No ale weź się zastanów co ma vendor w ofercie takiego co da lekki dopaminowy rush ? Nie ma. Tam będzie w najlepszym wypadku mieszanka mmc z cmc i tabaka wiśniowa.
(23.10.2023, 08:29)wiktororban napisał(a): Oby nie tylko mefedron...
No ale weź się zastanów co ma vendor w ofercie takiego co da lekki dopaminowy rush ? Nie ma. Tam będzie w najlepszym wypadku mieszanka mmc z cmc i tabaka wiśniowa.
23.10.2023, 03:01
wiktororban
Profil, o którym mówisz powinien być dostępny tu https://escobar.store/pl/shop/cherry-coke/
Jak to mówią: dla każdego coś dobrego😉
Profil, o którym mówisz powinien być dostępny tu https://escobar.store/pl/shop/cherry-coke/
Jak to mówią: dla każdego coś dobrego😉
NIE dla OPIO !!!