Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Badania w plenerze - wskazówki, rady
24.10.2023, 22:50
Jej usypujecie linie w plenerze? Jakieś sprawdzone sposoby żeby zmarnować jak najmniej/nic?
Ja polecam wcześniej wszystko skruszyć i rozsypywać w plastikowym pudełku z lekko wysokimi ściankami tak, aby wiatr nie był w stanie przeszkodzić.
Ja polecam wcześniej wszystko skruszyć i rozsypywać w plastikowym pudełku z lekko wysokimi ściankami tak, aby wiatr nie był w stanie przeszkodzić.
25.10.2023, 02:33
Wiatr jak będzie chciał, to i z kasty do betonu wywieje
Jak wieje, to trza znaleźć miejsce bezwietrzne, proste. Linie robię normalnie jak człowiek, czyli na telefonie😎
Gorzej jak pada. Wtedy rozgniatam temat w worku, do worka z tematem wsuwam rurkę i cyk😁
Tylko przypadkiem nie robić tak z:
alfa/hex/mdphp bo nie mamy kontroli nad ilością wciąganego prochu.
Jak wieje, to trza znaleźć miejsce bezwietrzne, proste. Linie robię normalnie jak człowiek, czyli na telefonie😎
Gorzej jak pada. Wtedy rozgniatam temat w worku, do worka z tematem wsuwam rurkę i cyk😁
Tylko przypadkiem nie robić tak z:
alfa/hex/mdphp bo nie mamy kontroli nad ilością wciąganego prochu.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
25.10.2023, 07:40
Co do gniecenia polecam położyć temat na blacie i przykryć szczelnie samarką żeby nie strzelało. Odradzam kruszyć wewnątrz samarki a tym bardziej używać do tego torby w której trzymam temat gdyż wystarczy jeden kryształek żeby rozerwać plastik.
25.10.2023, 10:55
Martin
Nie napierdalaj w samarę młotkiem to się nie rozerwie.
Nie zliczę ile razy gniotłem 3/4 cmc w samarze i jeszcze nic nigdy nie rozerwałem.
Folie stosowane przez vendorów są stosunkowo mocne i gdy kruszysz temat na gładkim, równym i twardym podłożu to nic nie powinno się wydarzyć.
Deska na ławce w parku może być zbyt miękka, wtedy kryształek może ją rozerwać wbijając się w nią, natomiast na matalu już tego nie zrobi😉
Odpowiednio do tego podejść trzeba.
Nie napierdalaj w samarę młotkiem to się nie rozerwie.
Nie zliczę ile razy gniotłem 3/4 cmc w samarze i jeszcze nic nigdy nie rozerwałem.
Folie stosowane przez vendorów są stosunkowo mocne i gdy kruszysz temat na gładkim, równym i twardym podłożu to nic nie powinno się wydarzyć.
Deska na ławce w parku może być zbyt miękka, wtedy kryształek może ją rozerwać wbijając się w nią, natomiast na matalu już tego nie zrobi😉
Odpowiednio do tego podejść trzeba.
NIE dla OPIO !!!
25.10.2023, 15:12
(24.10.2023, 22:50)Benito napisał(a): Jej usypujecie linie w plenerze? Jakieś sprawdzone sposoby żeby zmarnować jak najmniej/nic?
Rozłóż banknot albo jak horsii pisał kartkę. Tylko kartki z zeszytu łatwo się niszczą. Fajne są pierwsze strony z gazet tylko z nich łatwo farba schodzi. Ja miałem banknoty i sprawdzały się w 100 proc.
25.10.2023, 17:07
Ale wy macie pomysły xDDD metalowe piórniki - puszki to fajna sprawa. Ewentualnie kasetka po cieniach do powiek, czasem nawet lusterko mają wmontowane.
18.11.2023, 13:56
Blat najczęściej lusterko malutkie może być też opakowanie po płycie cokolwiek wysypujemy na blat przykrywamy samarą żeby nie strzelało kruszymy czymś twardym najlepiej mieć kartę z marketu no obojętnie jaką gdy już rozkruszymy największe kryształy ściągamy samarę kruszymy już na typowy miał. Formujemy kreskę bierzemy rurkę wcześniej przygotowaną i tadam gotowe do spożycia
06.01.2024, 08:54
Ja już bawić się w plenerze to polecam chować zawsze towar w pobliżu . Po zrobieniu kreski zawinąć w coś resztę towaru lub włożyć do pustej paczki od fajek i schować w krzakach. Wrazie przypadku nie ma się nic przy sobie