Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Matka i jej partner aresztowani po tym jak 6-latek przedawkował fentanyl
29.10.2023, 22:41
![[Obrazek: jnJnMH3.jpg]](https://i.imgur.com/jnJnMH3.jpg)
NORRISTOWN, Pensylwania (WPVI) - Matka i jej partner z hrabstwa Montgomery w Pensylwanii zostali aresztowani po śmierci 6-letniego syna.
Policja twierdzi, że chłopiec, zidentyfikowany jako Dominic Lyons, przedawkował fentanyl i ksylazynę, których mieszanka znana jest jako "tranq". 31-letniej Kristen Sabatino i 35-letniemu Matthew Santiago postawiono zarzuty nieumyślnego spowodowania śmierci i narażenia dobra dziecka.
16 lipca funkcjonariusze przybyli do ich domu w Norristown i znaleźli syna Sabatino martwego w jego sypialni.
Ojciec chłopca wciąż zmaga się ze stratą syna. Teraz chce sprawiedliwości.
"Miał sześć lat. Jego śmierć poruszyła wiele osób. Zawsze miał uśmiech na twarzy, kochane dziecko" - powiedział Husayn Lyons.
Śledczy twierdzą, że Sabatino i Santiago w przeszłości zażywali narkotyki. Rzekomo kupowali i spożywali narkotyki tuż przed śmiercią Dominika.
"Przez długi czas pytałem, czego używa, a ona mnie okłamywała. Doszło do tego, że odebrała mi syna. Jej kłamstwa i uzależnienie od narkotyków - temu wszystkiemu można było zapobiec" - powiedział ojciec chłopca.
"Chcemy sprawiedliwości dla mojego wnuka" - dodała babcia dziecka, Zakiyyah Lyons.
Santiago został aresztowany 25 października, a Sabatino została aresztowana w piątek w Lancaster. Została przeniesiona do zakładu karnego hrabstwa Montgomery, gdzie zostanie oskarżona.
źródło: 6abc / https://6abc.com/child-overdose-arrest-n.../13981729/
30.10.2023, 10:08
Swój swojego zwęszy nawet gdy wieje pod wiatr ,a co dopiero gdy jest to doprawiane fentalo fetorem wtrdy mamy dramatów komplet
I'm not searching for happiness
I'm searching for peace
I'm searching for peace
30.10.2023, 10:11
Podobny przypadek czytałem na kryminalkach tylko tam było młodsze dziecko i zatrucie inną substancją. Nieodpowiedzialność ludzka nie zna granic
01.11.2023, 10:03
najgorzej ze takich przypierdolcow jak ta dwojka wyzej jest pelno dookola nas i nie tylko ale niestety nie jestesmy tego swiadomi i nie ma za bardzo jak zareagowac, dopiero jak sie wydarzy tragedia to nagle wszyscy swieci niczego nie wiedzieli.... a przeciez widac po tej klientce ze to chodzacy zombiak, szkoda ze w NORRISTOWN ludzie widzacy nacpana matke z 6latkiem mieli to w dupie... szkoda gadac
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW