Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mixy substancji
30.10.2023, 22:34
Planuje mixa 3c z 4c na nockę z moich doświadczeń wynika że spelni moje oczekiwania - będzie ostro, coo
Na koniec mj i spac
Na koniec mj i spac
07.11.2023, 03:26
A co powiecie na temat mixu MDMA + ketamina ? Dawkowanie jakie by moglo byc per oral ?
07.11.2023, 15:27
pregabalina + alkohol = super synergia, jeszcze większy bliss i anksjoliza
mj + alkohol = totalna wyjebka i chill kosztem zmniejszonej psychodeli, wydłuża działanie, i nie musze tyle pić do mj
No ogólnie lubie z alko miksować xd
mj + alkohol = totalna wyjebka i chill kosztem zmniejszonej psychodeli, wydłuża działanie, i nie musze tyle pić do mj
No ogólnie lubie z alko miksować xd
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
07.11.2023, 19:49
DMXE z jakimś lizergamidem to bardzo dobre połączenie. Ja żarłem z 1P, i było świetnie. Inne lizerki o podobnej mocy też zapewne dadzą radę. Myślę, że z FXE byłoby podobnie jak nie lepiej.
14.11.2023, 04:59
@"BrylancikowA" jakoś nie brzmi to zachecajaco dla mnie. Do zioła to można ket/benzo itd. a do emki, to w sumie... sama ema dobrej jakosci już robi okropnie dla mnie takie polaczenie brzmi jak jakies dziiwne zamulenie, takie gryzące sie ze soba. no ale to moja opinia, ja bym sobie taki mxy odpuszczal
albo wiadomo mix mdma i 2cb.
albo wiadomo mix mdma i 2cb.