Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
CO NA PODRAŻNIONY NOS / PORADY NA ROZWALONĄ ŚLUZÓWKĘ
25.10.2023, 20:18
(23.10.2023, 23:59)horsii napisał(a): Pierwszy akapit brzmi jakby go pisał ChatGPT
Rinopanteina na przetyrany nos jest niezastąpiona.
Brzmi jak pochwała a zarazem jakoś nie za bardzo, jakbyś wrzucił na checker ai to by ci wyskoczyło że ai generowało bo zawsze mi pokaże że jakaś część tekstu jest niby "ai generated" Ale bądź co bądź założyłem wątek bo tak go brakowało tutaj. Love <3
nie wal z dychy
28.10.2023, 20:53
Nie muszę wrzucać tego do AI checkera żadnego. To po prostu widać. Jeszcze się nie spotkałem z nikim, kto niezamierzenie pisze teksty brzmiące jak chatgpt.
31.10.2023, 13:03
kiedyś po ciągu na futrze, przy wodzie lejącej się strumieniem z nosa włożyłem sobie tampona do niego. Wtedy też dowiedziałem sie że one rozszerzają się po namoknięciu, gdy poczułem jak rozciąga mi nozdrza xD Ledwo to wyjąłem, zanim zakleszczyłby się na amen. Więc tego nie polecam
06.12.2023, 02:13
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.12.2023, 02:15 przez Lifeisbrutal.)
Tego właśnie szukałem xD nosek mówi ała bandit dobrze działa. Jedyny minus to straszne tyranie noska jest to drugi dzień no jednak trzeci się już zaczął bo jest 2:13 a ja mam rozpierdolony nos w trzy dupy xD jedynie co mam to krem nawilżający bambino taki dla dzieci xD. Przynosi chwilowe ukojenie dopóki się nie wchłonie a że mam otarty nos to tym bardziej się nadaja na dłuższą mete jednak muszę zaopatrzyć się w coś lepszego w końcu krem nie regeneruje śluzówki tylko ukoi na chwile podrażnienie