Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Filmy lub seriale o dragach.
28.10.2023, 15:30
Paryż płonie (1990)
Paryż płonie przybliża widzom głębokie korzenie historii LGBTQ+. Przed fikcją Poza rzucił światło na historie łączące nowojorski drag i kultury LGBTQ+ w latach 80., Paryż płonie został wydany jako dokument, który faktycznie uchwycił te osoby w ich najbardziej chwalebnym i szczerym wydaniu. Ten film przedstawia specyficzne i niezapomniane aspekty, które mogą być częścią queerowego życia, i jest przykładem wytrzymałości dragów na przestrzeni czasu. Jej intersekcjonalność jest naturalna i przypomina widzom prawdziwą tożsamość poprzedników queerowej społeczności.
Paryż płonie przybliża widzom głębokie korzenie historii LGBTQ+. Przed fikcją Poza rzucił światło na historie łączące nowojorski drag i kultury LGBTQ+ w latach 80., Paryż płonie został wydany jako dokument, który faktycznie uchwycił te osoby w ich najbardziej chwalebnym i szczerym wydaniu. Ten film przedstawia specyficzne i niezapomniane aspekty, które mogą być częścią queerowego życia, i jest przykładem wytrzymałości dragów na przestrzeni czasu. Jej intersekcjonalność jest naturalna i przypomina widzom prawdziwą tożsamość poprzedników queerowej społeczności.
Znajdujesz losowe filmy w wyszukiwarce i je wrzucasz, i jest to pewne - jakbyś to co wrzuciłeś obejrzał to byś wiedział że z narkotykami ten film nie ma nic wspólnego.
28.10.2023, 17:07
Czy wspominany był film "LUCY"?
Wspaniały film, piękna aktorka i narkotyk który uwalnia 100% możliwości naszego mózgu. Człowiek używa chyba 10%...
Jeden z niewielu filmów które oglądałem od pierwszej do ostatniej sekundy w pełnym skupieniu. ☺️
Wspaniały film, piękna aktorka i narkotyk który uwalnia 100% możliwości naszego mózgu. Człowiek używa chyba 10%...
Jeden z niewielu filmów które oglądałem od pierwszej do ostatniej sekundy w pełnym skupieniu. ☺️
28.10.2023, 20:34
czy seba wlasnie pomylil dragi z drag queen? XDDDDDDDDDD ja pierdole prosze powiedzcie ze to zart
29.10.2023, 00:11
Oj jak mi to zrobiło klimat, właśnie zapaliłem i ten motyw "dragowy" jest lepszy, niżeli jakikolwiek dowciap od Pana Karola S. ;-)
01.11.2023, 20:00
https://www.cda.pl/video/110910462f
Grupa przyjaciół przyjeżdża do Irlandii na jakieś leśne zadupie w celu zaliczena grzybowego tripa zgodnie z tradycją irlandzkich druidów. Można się domyślać jak to się kończy. Taki nawet-nawet, nie jest tragicznie, niby horror choć ja oglądałem z kumplem to się pośmialiśmy nieźle. Ale ja tam lubię takie średnio-kompetentne filmy, takie złe, że aż dobre itd.
Grupa przyjaciół przyjeżdża do Irlandii na jakieś leśne zadupie w celu zaliczena grzybowego tripa zgodnie z tradycją irlandzkich druidów. Można się domyślać jak to się kończy. Taki nawet-nawet, nie jest tragicznie, niby horror choć ja oglądałem z kumplem to się pośmialiśmy nieźle. Ale ja tam lubię takie średnio-kompetentne filmy, takie złe, że aż dobre itd.
01.11.2023, 20:08
(28.10.2023, 17:07)Kajabuza napisał(a): Czy wspominany był film "LUCY"?
Ciekawe czy te niebieskie kryształy z lucy, można w żarówce palić Probował ktoś to mieszać z alfą? xD
A od siebie, chociaż pewnie ktoś już napisał ten tytuł to sztos jest polski serial: "ślepnąć od świateł"
02.11.2023, 19:44
Bardzo dobry film, oglądałem 3 dni temu. Tematyka związana z bardzo mocnymi lekami przeciwbólowymi. A leki uważam za narkotyki, tylko legalne.
Warto, naprawdę warto obejrzeć.
RECEPTA NA PRZEKRĘT
https://filman.cc/movies/recepta-na-prze...tlers-2023
Warto, naprawdę warto obejrzeć.
RECEPTA NA PRZEKRĘT
https://filman.cc/movies/recepta-na-prze...tlers-2023