Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ile różnych narkotyków zażyłeś?
01.11.2023, 13:07
-Alkohol
-Tramadol
-Relanium
-MDPHP
-NEP
-MDMA
Tyle xd
-Alfa PVP/PiHP
-Amfetamina
-4cmc
-4cmc
-3cmc
-lorafen
-clonozepam
-morfina
-
-Tramadol
-Relanium
-MDPHP
-NEP
-MDMA
Tyle xd
-Alfa PVP/PiHP
-Amfetamina
-4cmc
-4cmc
-3cmc
-lorafen
-clonozepam
-morfina
-
01.11.2023, 16:51
6, niestety wiadomość była zbyt krótka
O to jedno proszę Boga, Niech mnie darzy szczęściem takiem: Jak badź pójdzie moja droga, Żebym nie był złym, próżniakiem!
01.11.2023, 19:45
Łatwiej by mi było wymienić tych których nie zażyłem Cała apteka, sporo dziwnych rc, wszystko co lata miastach i kilka egzotycznych rzeczy - gdyby dodać do tego mixy to wyszłaby niezła encyklopedia
01.11.2023, 20:50
od zajebania jednym slowem, samych benzo to chyba z 10 roznych, kwasy + trypty to chyba z kolejne 15.
pamietam czasy jak u takiego preda w kategori rc bylo z 6 stron a ja zawsze chcialem wszystkiego (no moze z malymi wyjatkami) sprobowac, ogolnie liczac kazda pojedyncza substancje, liczac te walone tylko raz to mysle ze spoko ponad 50 moglo by byc, nie zdziwilbym sie jak nawet blizej 100 niz 50
pamietam czasy jak u takiego preda w kategori rc bylo z 6 stron a ja zawsze chcialem wszystkiego (no moze z malymi wyjatkami) sprobowac, ogolnie liczac kazda pojedyncza substancje, liczac te walone tylko raz to mysle ze spoko ponad 50 moglo by byc, nie zdziwilbym sie jak nawet blizej 100 niz 50
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW