Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Gastro po paleniu
07.11.2023, 12:02
O to jedno proszę Boga, Niech mnie darzy szczęściem takiem: Jak badź pójdzie moja droga, Żebym nie był złym, próżniakiem!
07.11.2023, 19:00
Ja dużo słodkości jem
Wszystko co pisze to fikcja - nic nie ma odniesienia do rzeczywistości
08.11.2023, 08:06
Z tymi słodkościami to uważajcie może was w pewnym momencie zmdlić wiem z autopsji ostatnio po cukierkach tak miałem
08.11.2023, 10:03
Lifeisbrutal co za dużo to nie zdrowo
Ja najbardziej ze słodkiego lubię MARCHEWKĘ ZJABKIEM, oba składniki potarte. PYSZKA
Ja najbardziej ze słodkiego lubię MARCHEWKĘ ZJABKIEM, oba składniki potarte. PYSZKA
08.11.2023, 11:17
Ktoś tu wcześniej napisał - faktycznie, że syntetyki (u mnie np. fub-amb) dają dużo mocniejsze gastro
A macie wzmożoną gastrówę po alkoholu i ziółku ? Uwielbiam to połączenie, ale ja lubie zarrówno po mj i alku jeść
Efektem jest potężne gastro, aż szkoda jedzenia czasami, myśli człek "chuj najem sie piwem" a tu apetyt wraca ze zdwojoną siłą XD
A macie wzmożoną gastrówę po alkoholu i ziółku ? Uwielbiam to połączenie, ale ja lubie zarrówno po mj i alku jeść
Efektem jest potężne gastro, aż szkoda jedzenia czasami, myśli człek "chuj najem sie piwem" a tu apetyt wraca ze zdwojoną siłą XD
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
08.11.2023, 11:23
DissoEnjoyer Kompletnie nie po alko nic nie mogę zjeść bo od razu zbiera mi się ja wymioty. Alko i jedzenie to nie dla mnie połączenie