Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
METH-PIKO - Opinie o produkcie
09.09.2023, 07:01
Siemka! Jak by wypadało VAPO meth-piko od Escobar ze szklanej lufki tego typu:
Jak długo trzyma zwapowana meta? Idzie po tym jakoś zasnąć?
Czy powinienem się obawiać faktu że meta jest ponoć bardzo neurotoksyczne?
Planuje raz-dwa-razy w tygodniu vejpowac metę dla możliwie najwiekszej stimowej bomby.
Ile godzin po paleniu da się zasnąć?
Dzięki.
Jak długo trzyma zwapowana meta? Idzie po tym jakoś zasnąć?
Czy powinienem się obawiać faktu że meta jest ponoć bardzo neurotoksyczne?
Planuje raz-dwa-razy w tygodniu vejpowac metę dla możliwie najwiekszej stimowej bomby.
Ile godzin po paleniu da się zasnąć?
Dzięki.
09.09.2023, 07:29
Wątpię że uda ci się zasnąć po tym, zwłaszcza przy zerowej tolerce.
Druga sprawa, żeby poczuć pełne działanie Piko musisz odstawić stimy ketonowe minimum na miesiąc inaczej zmarnujesz materiał
Druga sprawa, żeby poczuć pełne działanie Piko musisz odstawić stimy ketonowe minimum na miesiąc inaczej zmarnujesz materiał
09.09.2023, 08:19
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.09.2023, 08:20 przez JaTylkoPatrze.)
Dobry meth to mocarna substancja i uzależnia, łatwo na tym zajebać ciąg a pozniej zdychać na zjebie Vapo działa bardziej euforycznie a sniff stim.
Meta długo trzyma. Nie zaśniesz po tym. No i zjazdy są ciężkie.
Meta długo trzyma. Nie zaśniesz po tym. No i zjazdy są ciężkie.
09.09.2023, 08:57
JaTylkoPatrze dzięki za info, chyba to nie jest dobra substancja dla mnie wobec tych faktów. Zostanę przy nepior.
11.10.2023, 23:50
Wiem już z tego co czytam, że popełniłem błąd podchodząc do tego po tygodniu przerwy od testowania MDMA, 3CMC itd, dodatkowo podjadając różne benzo, a wcześniej waląc to cudo z 4 z przodu, ale mimo to wapowanie tego z methpipe (tylko tą metodę stosowałem) dawało mi coś, od czego trudno było się oderwać.
Byłem w trasie 14 godzin i co przerwę około godziny brałem buszka, dwa tak na szybko i mimo wszystko na dzień dzisiejszy wiem, rozumiem dlaczego to tak uzależnia. Methpipe wypalona do cna.
Smak dymu - idealny.
Byłem w trasie 14 godzin i co przerwę około godziny brałem buszka, dwa tak na szybko i mimo wszystko na dzień dzisiejszy wiem, rozumiem dlaczego to tak uzależnia. Methpipe wypalona do cna.
Smak dymu - idealny.