Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Cherry Old School - Opinie o produkcie
28.10.2023, 13:39
(28.10.2023, 08:34)C84S napisał(a): wiktororban a jak z chęcią dorzutek. Jak długo trzyma?
Chęć jest i to spora..ale to chyba też w dużej mierze indywidualna sprawa...ile trzyma ciężko ocenić..napewno najprzyjemniejsza część działania okolo 40minut..później jakąś tam stymulacja która też znika w przeciągu godzinki..
08.11.2023, 22:05
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.11.2023, 22:08 przez Lifeisbrutal.)
Właśnie nigdy nie miałem do czynienie z tą substancją jak ona działa mógłby ktoś w skrócie napisać czego oczekiwać od niej? Chciałabym spróbować jednak nie wiem jak się do tego zabrać
08.11.2023, 22:31
Lifeisbrutal przecież masz na poprzedniej stronie opis sprzed mniej niż dwóch tygodni. Ten wątek nie ma 50 stron, żeby był problem z jego przeczytaniem, ludzie..
09.11.2023, 10:33
Ogólnie badałem ten temat ze 2 tygodnie temu, jest bardzo mocno speedujący, dość mało w nim euforii, taki dziki stan jest po nim, tak bym to określił.
15 minut po zbadaniu próbki musiałem się udać do pobliskiego sklepu na spacer, by się po prostu przejść i przewietrzyć, tak mnie nosiło...
zarzuciłem na to 3cmc, wjechała euforia i było git na samym takim speedzie mocnym to jest dziwnie w moim przypadku
Ocenił bym tak 20/80 eufo speed
15 minut po zbadaniu próbki musiałem się udać do pobliskiego sklepu na spacer, by się po prostu przejść i przewietrzyć, tak mnie nosiło...
zarzuciłem na to 3cmc, wjechała euforia i było git na samym takim speedzie mocnym to jest dziwnie w moim przypadku
09.11.2023, 13:28
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.11.2023, 13:33 przez wiktororban.)
Faktycznie można by troszkę zmienić proporcje 4mmc do składnika pobudzającego na rzecz 4mmc ale nie za bardzo. Naprawdę minimalnie żeby nie było zbyt miekko. Ten clearhead i energia w tej soli jest zajebista. Mogłoby być jej trochę mniej ale naprawdę tylko troche. Ale to jest w sumie już czepianie się detali bo tu chodzi naprawdę o minimalna poprawę proporcji. Może sól działa zbyt speedujaco na niektórych przez wypranie z serotoniny przez co czuć tylko pobudzający profil soli. Zalecane jest zrobienie porządnej przerwy przed przesiadka na cocolino.
10.11.2023, 06:24
Faktycznie, clearhead po tym koko to super sprawa ;-) Miałem ostatnio do czynienia z piąteczką tego produktu, i powiem, że oralnie znacznie lepiej wchodzi tzw. za pośrednictwem bombeczki. Nie bardzo zgodzić się mogę jednak z faktem, że siedzi tam 4MMC bo chcciaż w działaniu naprawdę zbliżone to jednakże jako stary wteteran potrafię dostrzec tą subtelną różnicę. Poza tym, że oralnie lepiej i mocniej działa to przy sniffach uświadczyłem zdartej śluzówki.
Mankamentem jest ten zapach i żółty kolor tego produktu bo niby to wiśnia a ale o takim zapachu bardzo chemicznym. Jak dla mnie to raz spróbowałem i jestem zadowolony aczkolwiek nie na tyle, że mam chęci do powtórki ....
Mankamentem jest ten zapach i żółty kolor tego produktu bo niby to wiśnia a ale o takim zapachu bardzo chemicznym. Jak dla mnie to raz spróbowałem i jestem zadowolony aczkolwiek nie na tyle, że mam chęci do powtórki ....
10.11.2023, 12:33
Tam jednym ze składników jest 4mmc..drugim składnikiem jest jakiś dopaminowiec..
To aż dziwne że miałes mocny spid. Moim zdaniem to jest raczej spokojny dopamijowy spidzik. Raczej jak nie przerobisz więcej niż gram to noradrenaliny w tym mało..powiedziałbym że bardzo wyważona proporcje spy do sero..ale ja przed badaniem miałem jakąś tam przerwę tydzień czy dwa..a wcześniej też były wrzucane raczej mąkę ilosci, do tego sport i suplementacja 5htp..jestem przekonany że to wypłukanie z sero spowodowało, że tak na cb to podziałało. Chyba, że kucharz cis namieszał w składzie hih ale raczej nie bo to nowy produkt i chyba jeszcze wz tak dużo tego nie zeszło...profil tej soli jak dla mnie jest bardzo podobny do wersji Pablo Cherry Coke tylko euforia i działanie jest lepszej jakosci
(09.11.2023, 10:33)Kryxman napisał(a): Ogólnie badałem ten temat ze 2 tygodnie temu, jest bardzo mocno speedujący, dość mało w nim euforii, taki dziki stan jest po nim, tak bym to określił.
To aż dziwne że miałes mocny spid. Moim zdaniem to jest raczej spokojny dopamijowy spidzik. Raczej jak nie przerobisz więcej niż gram to noradrenaliny w tym mało..powiedziałbym że bardzo wyważona proporcje spy do sero..ale ja przed badaniem miałem jakąś tam przerwę tydzień czy dwa..a wcześniej też były wrzucane raczej mąkę ilosci, do tego sport i suplementacja 5htp..jestem przekonany że to wypłukanie z sero spowodowało, że tak na cb to podziałało. Chyba, że kucharz cis namieszał w składzie hih ale raczej nie bo to nowy produkt i chyba jeszcze wz tak dużo tego nie zeszło...profil tej soli jak dla mnie jest bardzo podobny do wersji Pablo Cherry Coke tylko euforia i działanie jest lepszej jakosci