Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Chciałbym zapytać... #001 - beeniepatu
02.09.2023, 13:59
Brawo @"PUDZILLA" profeska - gratulacje. Odpowiedzi na Twoje pytania są ważne dla mnie również jako rodzica. Miło się Ciebie czyta stonowanego, tutaj pokazałeś moc. Dziękuję Beeniepatu za to w jaki sposób przedstawiasz alternatywę. Uszanowanie Panowie . Proszę o więcej...
O to jedno proszę Boga, Niech mnie darzy szczęściem takiem: Jak badź pójdzie moja droga, Żebym nie był złym, próżniakiem!
09.11.2023, 17:40
@"Twilight Sparkle" chyba już nie jak @"PUDZILLA" nie ma i @"Lady Giwera" też nie prowadzi
09.11.2023, 19:12
wywiady to były jak zajmowała się tym @"Lady Giwera" teraz to nic nie ma, padaka redakcja cała upadła po odejściu @"Lady Giwera" _/ _/ _/
09.11.2023, 20:14
Kiedyś to były czasy, teraz to nie ma czasów xDDDD A mogę przeprowadzić z kimś wywiad? ;o;
10.11.2023, 01:42
@"Twilight Sparkle" z Twoja wrażliwością, dyplomacją oraz inteligencją to może być świetne.
Skoro @"PUDZILLA" zrzekł się stanowiska ktoś powinien pomóc horsii .
Przeprowadź chociażby ze mną , będzie fajnie
Zróbmy szummm na forum Escobar co Ty na to?
Yalasek dziękuję , jesteś Kochany :*
Skoro @"PUDZILLA" zrzekł się stanowiska ktoś powinien pomóc horsii .
Przeprowadź chociażby ze mną , będzie fajnie
Zróbmy szummm na forum Escobar co Ty na to?
O to jedno proszę Boga, Niech mnie darzy szczęściem takiem: Jak badź pójdzie moja droga, Żebym nie był złym, próżniakiem!
10.11.2023, 01:47
@"Lady Giwera" myślę, że do pomocy będzie ktos wybrany jako redaktor #2 w najbliższym czasie. Ja tam mam swoje typy, ale nie wiem na dobrą sprawe, na ile to zależy ode mnie.