Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Pożegnanie Redaktora Pudżila
06.11.2024, 02:35
(07.11.2023, 21:43)kot_kreskowy napisał(a): Oczywiście, że uszanujemy.Po śmierci Pudzilli warto wrócić do słów, które wypowiedział w tamtym czasie. Duża część miała nadzieję, że ta „gruba kreska” będzie początkiem nowej drogi.
I życzymy wytrwałości oraz determinacji.
Ta ostatnia będzie mu szczególnie potrzebna.
Gdy się tkwi tyle lat co Pudzi w tym gównie, nagłe "odcięcie się grubą kreską" może okazać się nadwyraz nieskuteczne😎
Mimo wszystko kibicuję💪
Cytując klasyka;
Run @"pudzilla", run!
Czas pokazał, że to nie proste zadanie wygrać taką walkę, ile wymaga to siły.
Wiadomo, że niełatwo zmienić to, co przez lata nam towarzyszy, ale myślę że jego determinacja do zmiany(choćby chwilowa) zasługuje na szacunek.
06.11.2024, 07:36
Nie, nie ma sensu do tego wracać.
Narkoman zostaje z nałogiem na całe życie tak samo jak alkoholik.
Mozna zgasić światło, do widzenia.
Narkoman zostaje z nałogiem na całe życie tak samo jak alkoholik.
Mozna zgasić światło, do widzenia.
11.11.2024, 17:21
(06.11.2024, 02:35)Benito napisał(a): Po śmierci Pudzilli warto wrócić do słów, które wypowiedział w tamtym czasie. Duża część miała nadzieję, że ta „gruba kreska” będzie początkiem nowej drogi.
Czas pokazał, że to nie proste zadanie wygrać taką walkę, ile wymaga to siły.
Wiadomo, że niełatwo zmienić to, co przez lata nam towarzyszy, ale myślę że jego determinacja do zmiany(choćby chwilowa) zasługuje na szacunek.
Co się stało ?
Jeśli faktycznie zmarł no to cóż. Kolejna ofiara dragów. Nie pierwsza i nie ostatnia. Ja na forach o drągach jestem 11- ty rok i widziałem dużo. Każda taka śmierć pokazuje, że moja rezygnacja z dragów i ogólnie używek to był strzał w dziesiątkę. Choć ile to kosztuje determinacji to wiem tylko ja.