Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ulubiona Kawa.
04.11.2023, 12:34
Rozpuszczalna - dużo mleka, dużo cukru szefie
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
04.11.2023, 19:36
A czemu tak jest że jak niektórzy wypija kawę to nagle mają spadek mocy. Dopiero po 2 godzinach ich sieka ?
05.11.2023, 14:19
(04.11.2023, 19:36)C84S napisał(a): A czemu tak jest że jak niektórzy wypija kawę to nagle mają spadek mocy. Dopiero po 2 godzinach ich sieka ?
Zbyt mało magnezu/potasu - też tak długo miałem piłem czarnego skurwysyna i dobrze nie weszło a już musiałem iść spać. Zacząłem suplementować i znów mogę pić takie charatańce
KAWA I HERBATA... CZY NA PEWNO SĄ ZDROWE?
W dzisiejszych czasach kawa i herbata spożywane są w nadmiernych ilościach, co powoduje nadwyżkę wydzielania śluzu i tworzenie nadczynności lub niedoczynności narządów i gruczołów w organizmie człowieka...
Co z kolei doprowadza do degeneracyjnych zaburzeń i powszechnie znanych chorób przewlekłych, operacji pozbawiających ludzi organów.
Według Dr. Roberta Morse kawa i herbata podrażniają i nadmiernie stymulują wątrobę, nerki, nadnercza, serce, przewód pokarmowy, jelita, układ gruczołów dokrewnych czyli tarczycę, przysadkę mózgową i grasicę.
Kofeina, alkohol, sól, chemiczne i rafinowane cukry (nie owoce!), pieprz, konserwanty i wiele, więcej, podrażniają błonę śluzową przewodu pokarmowego, przez co tworzy się tak dużo śluzu w ustroju, że zaczyna on zalegać, powodując np. zatkanie zatok, zapalenia oskrzeli, płuc i uszu, itd.
Kawa to tak naprawdę legalny narkotyk, który uszkadza tkanki i działa jako tymczasowe sztuczne źródło energii, które w dłuższej perspektywie osłabia i niszczy organizm.
Dlaczego kawa jest tak powszechna?
Współczesny świat, to system wiecznej gonitwy za konsumpcjonizmem i egotycznym pragnieniem posiadania więcej niż się ma. To nie jest świat zdrowia na wysokim poziomie, tylko jego utraty.
Chcemy być śliczni, młodzi, mieć domy, modne meble, najlepsze samochody, zagraniczne wycieczki... Wszystko to na kredyt opłacony stresem i harówką przez kolejnych kilkadziesiąt lat.
Kawa została stworzona dla zaganianych ludzi, aby mieli poczucie, że zawsze dadzą radę... wystarczy, że sięgną po swoją dawkę i będą mieć power do swojej orki.
Ale potem przychodzi ogromny zjazd, oznaczający, że NADNERCZA są na wyczerpaniu.
"Za każdym razem, kiedy pijesz filiżankę kawy, neurony wysyłają wiadomość do przysadki mózgowej, która z kolei alarmuje nadnercza, aby wypompować na orgaizm adrenalinę i kortyzol.
Krótko mówiąc kofeina natychmiast wprowadza Cię w tryb walki lub ucieczki. Jeśli pijesz kilka filiżanek dziennie, prawdopodobnie cały Twój system nerwowy jest w ciągłym stanie czerwonego alarmu.
Aby skutecznie leczyć zmęczenie nadnerczy, unikanie kofeiny jest jedną z pierwszych rzeczy, które musisz zrobić." - Jon Stearn, irydolog
Wysoka i niczym nie stymulowana energia wewnętrzna, zawsze powinna wynikać żywej diety opartej na ŚWIEŻYCH SOKACH, OWOCACH I WARZYWACH.
Im mniej zjadasz gotowanego i przetworzonego pokarmu, tym mniej chorobotwórczych kwasów w Twoim ciele.
Jeśli opadasz w ciagu dnia z sił, budzisz się obolały i nieprzytomny lub nie jesteś w stanie funkcjonować bez kawy w ciągu dnia, oznacza to, że tkanki w Twoim ciele są osłabione.
I jeśli nie zmienisz nawyku jedzenia i picia stymulantów, to pewnego dnia te drażniące i pobudzające substancje dramatycznie osłabią Twoje narządy i gruczoły... będą one niszczone.
Osłabisz także na tyle swój układ nerwowy i serce, że zaburzysz ich rytm, przyczyniając się do zachwiania równowagi neurologicznej.
"Przestań spozywać kwasotwórcze substancje drażniące, a także stymulujące pokarmy, które jedynie Cię zniewalają, czyniąc z Ciebie niewolnika ciągłej potrzeby stymulacji. Te rodzaje żywności osłabiają i zanieczyszczają Twoje ciało.
Zwierzęta nie spożywają substancji drażniących ani stymulujących. Dlaczego my powinniśmy to robić?" - Dr. Robert Morse, biochemik, irydolog
Twoim celem jest uwolnienie się od wszystkiego, co niszczy Twoje zdrowie, doświadczanie świata w naturalnie dynamiczny i wysoko wibracyjny sposób, który pochodzi od Twojej niczym nie stymulowanej ENERGII KOMÓRKOWEJ, która mieszka w boskiej symbiozie wsród zdrowych komórek. Powróć do natury!
I już na koniec... Wyobraź sobie wagę z dwoma szalkami...
Na jednej szalce połóż wszystko to, co pijesz i jesz z wyjątkiem owoców i warzyw.
A na drugiej niech znajdą się tylko świeże soki, świeże owoce i świeże warzywa, które alkalizują i detoksykują Twój organizm.
Która szalka jest cięższa?
Jeśli długimi latami odżywiałeś się kwasotwórczymi, zaśluzowywującymi i wysoko przetworzonymi produktami, oznacza to, że będziesz musiał uzbroić się w cierpliwość, otoczyć troską i zrozumieć, że potrzeba czasu, aby powrócić do pełni zdrowia i balansu.
Zdrówka Wam życzymy i otworzenia się na witalniejszą i piękniejszą drogę życia!
09.11.2023, 23:08
Obecnie od jakiegoś czasu nie piję kawy, ale jak już miałbym zacząć pić z powrotem to aby tylko było dużo mleka i cukru.
10.11.2023, 12:40
Statystycznie jedną w miesiącu, mega mleczną
O to jedno proszę Boga, Niech mnie darzy szczęściem takiem: Jak badź pójdzie moja droga, Żebym nie był złym, próżniakiem!
13.11.2023, 13:05
Ulubiona każda ta która potrafi przebic sie przez pragnienie dalszego leżakowania
:/_'
:/_'
Drogą życia przez wyboje
Ciągle żywy i z honorem
Ciągle żywy i z honorem