Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
MDPHP
04.11.2023, 22:17
SztywnyMisza 50mg? jak nie mniej, 30mg juz srogo wytrzepie, wiecej nie ma sensu co walic, bo euforii i tak sie nie uraczy, a tylko wieksza szansa na uboki, trzeba nauczyc sie trzymac dawek podczas walenia takich glupich stimow jak mdphp, nie ma co przesadzac, 30mg co 6-8h i git
05.11.2023, 13:49
Mdphp to Mocarny stim,ale stosowany w odpownich ilościach jest do przyjęcia, a libido po tym to miałem wystrzelone, że aż postrzelone.
Niby to pusta stymulacja, ale miało to do siebie że mimo braku tego co zawarte w innych stimach jak nep, hexen i alfie, to chcicę na dupczonko było.
Ale przesadziło się troche z Mdphp i była krzywa pizda, niestety.
Może dlatego że moja tolerka na stymulanty była mega wysoka pewnego czasu, więc przestrzegam że to już sztuka latania, a nie jakieś hop siup.
Ostrożność i bhp zachować, to przede wszystkim.
Najlepiej jeszcze w necie poszperać i nabyć wiedzy o substancji.
Niby to pusta stymulacja, ale miało to do siebie że mimo braku tego co zawarte w innych stimach jak nep, hexen i alfie, to chcicę na dupczonko było.
Ale przesadziło się troche z Mdphp i była krzywa pizda, niestety.
Może dlatego że moja tolerka na stymulanty była mega wysoka pewnego czasu, więc przestrzegam że to już sztuka latania, a nie jakieś hop siup.
Ostrożność i bhp zachować, to przede wszystkim.
Najlepiej jeszcze w necie poszperać i nabyć wiedzy o substancji.
14.11.2023, 00:26
Miałem okazję od duch pobierać mdphp jakiś czas temu i od White-Elephant ,
dawki 30 -40 mg już mocna działały, przerobić gieta to wyczyn (w 24h )
Mimo, że moja tolerka na stimy określiłbym jako umiarkowanie - wysoką to wyższe dawki już za mocno "wchodzą na ciało". Nie ma co przedobrzać.
dawki 30 -40 mg już mocna działały, przerobić gieta to wyczyn (w 24h )
Mimo, że moja tolerka na stimy określiłbym jako umiarkowanie - wysoką to wyższe dawki już za mocno "wchodzą na ciało". Nie ma co przedobrzać.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
14.11.2023, 23:33
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.11.2023, 23:33 przez Lifeisbrutal.)
15.11.2023, 01:20
ja od zawsze juz zlapal swoj szyderczy uklad alfka i blant i potem ja wsiadaju na fazke i brum brum na manetce