Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie.
16.11.2023, 11:12
Jest zapach wiśni jak sama nazwa wskazuje...gdyby był zapach gumy balonowej prawdopodobnie nazywaloby się Pablo Bubble gum coke..prawdopodobnie jest na 3cmc
Maniek napisał 16.11.2023, 15:06:
Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy na nią bezpośrednio odpowiadasz. Proszę używać opcji 'Szybka Odpowiedź' (opcja ta znajduje się w każdym wątku na samym dole)
Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy na nią bezpośrednio odpowiadasz. Proszę używać opcji 'Szybka Odpowiedź' (opcja ta znajduje się w każdym wątku na samym dole)
26.11.2023, 09:14
Rakieta wylądowała
Nagroda o wysokości trzych gr dotarła dawka:170mg
Tolerancja dwa tygodnie bez klefa
Opis
No więc tak substancja aktywna w 100% może nie rewelka ale przypomniało mi to stare dobre czasy aż się leska w oku kręci :_) sprzęt nadaję się do wyjścia do znajomych jak i do rodzinny sort jest średni takie 5_10 u mnie pojawił się strzeloscisk lekki podkreślam że miałem mała przerwe w RC i narkotykach fajnie sprzątało mi się po tym biuro i słuchało Muzyki ♥️
Polecam ten sort
Co do speed'a jest lekki a euforia trochę mniejsza pobierać póki się nie skończyła
30.11.2023, 15:17
Jest wyczuwalny aromat wiśni? Czytałem parę opinii w których użytkownicy deklarowali brak zapachu lub jedynie delikatny
30.11.2023, 17:34
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.11.2023, 17:35 przez Lifeisbrutal.)
Dla osoby która głównie wali klefa będzie to dobre będzie klepać czy słabo wejdzie? Jak myślicie zainteresuje mnie ten profil działania substancji skoro głównie obchodze się z klefem? Dajcie znać nigdy tego nie próbowałem a jestem otwarty na nowe substancje
30.11.2023, 17:37
Przecież to metaklefedron. Jak ciągle walisz ketony to nie wydawaj na to pieniędzy bo tylko je zmarnujesz.
budynmalinowy jest aromat wiśni nie zawodzisz na pewno jest inny niż z stacjonarek hindupoint ale jest op fajnie laski po nim przyna oczkami jakby był z domieszką alfy albo nepa bomba pobieram za tydzień xd
_____________________4_4_______________
Lifeisbrutal dobrze klepie polecam nie zawodzisz się
_____________________4_4_______________
Lifeisbrutal dobrze klepie polecam nie zawodzisz się
30.11.2023, 23:25
Pisz wyraźniej bo trzeba się domyślać co masz na myśli,a za odpowiedź co do aromatu dziękuję
Zapach wiśni jest obledny, nęci i kręci jak cukierki. Nienachalna faza. Aplikacja sniffem jest dla mnie nie do przejscia, nieprzyjemna i piekąca jak to w chlorach (dlatego też pozostale dawki w kapsułkach). Według mnie jest to 3CMC z domieszka czegos (oczywiscie moge sie mylic). Dawkowanie zaczelo sie od 200mg. Uwazam, ze warto jednak doplacic i zainwestowac w kuzyna pod postacia Cherry old school na bazie 4MMC.