Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ciekawe książki
18.05.2022, 19:41
Czyta ktoś tutaj dobre książki? Ja sporadycznie, ale niebawem będę odcięty od swiata na prawie miesiąc. Podajcie jakieś tytuły warte uwagi, literatura Stephena Kinga oklepana
18.05.2022, 20:59
Jedyne co przeczytałem w zyciu to pamietnik narkomanki i jakos dalo mi to inspiracje xd
Mnie też to zainspirowało następnie byla bodajże Hera Moja Miłość, Lot Komety nie wspomnę o My Dzieci z Dworca Zoo ta ostatnia to majstersztyk.
Alkopoligamia brzmi mega dobrze, uwielbiam grozę i klimat peryferii, jutro o nia zapytam
Alkopoligamia brzmi mega dobrze, uwielbiam grozę i klimat peryferii, jutro o nia zapytam
"Mój przyjaciel kot" Prawdziwa historia futrzaka, samotnego faceta i ich niezwykłej podróży. Britt Collins.
Nie jest to może WOW literackie, ale jak dla kogoś takiego jak ja kto przeczytał z 3 książki w życiu była to naprawdę lekka i przyjemna i wciągająca lektura.
Polecam!!!!!!
Jak masz duszę romantyka to "PS. Kocham Cię" też mogę polecić!
Nie jest to może WOW literackie, ale jak dla kogoś takiego jak ja kto przeczytał z 3 książki w życiu była to naprawdę lekka i przyjemna i wciągająca lektura.
Polecam!!!!!!
Jak masz duszę romantyka to "PS. Kocham Cię" też mogę polecić!
19.05.2022, 07:49
Jak o dragach to tylko:
- S.I. Witkiewicz: Narkotyki. Niemyte Dusze
Beletrystyka:
- wszystko od Marka Krajewskiego
- Riobert Crais: Requiem dla Miasta Aniolow; Zapomniany Czlowiek
- Tom Hanks: Kolekcja nietypowych zdarzan
- Mathew Quick: Poradnik pozytywnego myslenia
- Stephen Chbowsky: Charlie
- Marcin Gutkowski: Krime Story
- Andrzej Pilipiuk - cala seria o Jakubie Wedrowiczu
A jak chcesz poszerzyc sobie spojrzenie na swiat to:
- Andrzej Dragan: Kwantechizm 2.0
- Hans Rosling: Factfullness
- Yuval Harari: 21 lekcji na XXI wiek
Super temat. Jak ktos chce jakes rekomendacje odnosnie jakiegos tematu to walic smialo. Nie czytam tylko fantastyki
21.05.2022, 09:21
Beeniepatu spytam tak czysto z ciekawosci, Dukaja czytasz?
ja czytam tylko dhamme, publikacje i opracowania naukowe
ja czytam tylko dhamme, publikacje i opracowania naukowe