Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Psylocybina oraz psylocyna jak z legalnością?
17.11.2023, 13:13
Panowie,
Jak to wygląda faktycznie? Czy zakup grzybni i stosowanie na własny użytek jest również nielegalne?
Jak to wygląda faktycznie? Czy zakup grzybni i stosowanie na własny użytek jest również nielegalne?
O to jedno proszę Boga, Niech mnie darzy szczęściem takiem: Jak badź pójdzie moja droga, Żebym nie był złym, próżniakiem!
17.11.2023, 14:18
SztywnyMisza mowa o Polsce, nie doszukuj się logiki. Pytam o fakty . Tak jak możesz legalnie być pod wpływem RC, tak nie możesz posiadać. Detale mogą mieć znaczenie. Pytam na potrzeby osoby w ciężkich stanach depresyjnych, która ma spory dylemat z w związku z "Naszym KK".
O to jedno proszę Boga, Niech mnie darzy szczęściem takiem: Jak badź pójdzie moja droga, Żebym nie był złym, próżniakiem!
17.11.2023, 14:20
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.11.2023, 14:25 przez SztywnyMisza.)
@"Lady Giwera" nie podałaś żadnych szczegółowych informacji dopiero Teraz, odpowiedziałem Ci na twoje wcześniejsze pytanie i wiem że mowa o Polsce napisałem nl bo pytał c84s gdzie. No i nawiązując do twojej odpowiedzi sama odpowiedziałaś sobie na pytanie możesz być porobiony ale nie posiadac. Nie słyszałem żeby gdzieś w Polsce leczyli depresję grzybami
17.11.2023, 14:30
@"Lady Giwera" Ketaminą niech się leczy ostatnio Kiszczak pisał o tym że jakiegoś typa leczyli w szpitalu poczytałem o tym i faktycznie to pomaga no ale w jakich dawkach itp to już lekarza trzeba pytać na pewno nie w dawkach jakimi można się naćpać
17.11.2023, 16:51
w polsce nazywa to się tak, jak chce się kupić grzybnie - jest to zestaw do badań
https://polskizielarzsklep.pl/pol_m_Grzy...n-637.html
https://polskizielarzsklep.pl/pol_m_Grzy...n-637.html
Dzięki Panowie nie sprecyzowałam.
SztywnyMisza nie mogłeś słyszeć żeby gdzieś w Polsce leczyli cokolwiek "grzybami" ponieważ większość badań była wykonywana w latach 60-80 tych i została zaprzestana z względu z zakazy używania substancji takich jak psylocybina (psylocyna ) .
Niop, ale wszystko jasne.
Lifeisbrutal to osoba spoza forum , niop i ma problemy z alko, więc średnio żeby polecać coś czym się może naćpać dla odmiany. Ktoś z grupy polecił wyżej wspomnianego grzyba na temat którego nie posiadam wiedzy, nie wiedziałam więc jak się do tego odnieść. Skoro zakazany to również może skutkować zastępstwem.
wygrało mikrodawkowanie Amanity
SztywnyMisza nie mogłeś słyszeć żeby gdzieś w Polsce leczyli cokolwiek "grzybami" ponieważ większość badań była wykonywana w latach 60-80 tych i została zaprzestana z względu z zakazy używania substancji takich jak psylocybina (psylocyna ) .
Niop, ale wszystko jasne.
Lifeisbrutal to osoba spoza forum , niop i ma problemy z alko, więc średnio żeby polecać coś czym się może naćpać dla odmiany. Ktoś z grupy polecił wyżej wspomnianego grzyba na temat którego nie posiadam wiedzy, nie wiedziałam więc jak się do tego odnieść. Skoro zakazany to również może skutkować zastępstwem.
wygrało mikrodawkowanie Amanity
18.11.2023, 00:18
Zakup i posiadanie growkita jest legalny bo nie posiada on w sobie żadnych zakazanych substancji jednak przestaje być legalny przy ,,aktywacji" grzybni.