Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Amanita Muscaria, czyli muchomor czerwony
13.11.2023, 20:45
KiszczaK , kot_kreskowy zacznij od 0,5 grama (średnia waga wysuszonej ćwiartki średniej wielkości rozwiniętego kapelusza
O to jedno proszę Boga, Niech mnie darzy szczęściem takiem: Jak badź pójdzie moja droga, Żebym nie był złym, próżniakiem!
14.11.2023, 05:03
@"Lady Giwera"
Zaproponowałem mu tą samą wagę.
0,5 grama to taka optymalna ilość aby poczuć działanie amanity a jednocześnie nie przytłoczy swoją mocą.
Sam zaczynałem od 0,7gr i było za mocno. Musiałem odstawić, odczekać jakiś czas i podejść od nowa z mniejszą dawką.
KiszczaK czytaj to.
Zaproponowałem mu tą samą wagę.
0,5 grama to taka optymalna ilość aby poczuć działanie amanity a jednocześnie nie przytłoczy swoją mocą.
Sam zaczynałem od 0,7gr i było za mocno. Musiałem odstawić, odczekać jakiś czas i podejść od nowa z mniejszą dawką.
KiszczaK czytaj to.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
14.11.2023, 12:29
kot_kreskowy , KiszczaK również mikrodawkuje 0,5 max 2 miesiące. Jestem już w trakcie III mikrodawkowania. P.S. Nie mieszaj z ćpaniem. Ten grzyb wyrzuca toksyny w turbo tempie. Polecam też Amanitę przed testami na obecność, dzieją się cuda.
Spijacie z kapelusza?
Dobra strona na FB Amanita.Pl, typowo merytoryczna
Spijacie z kapelusza?
Dobra strona na FB Amanita.Pl, typowo merytoryczna
O to jedno proszę Boga, Niech mnie darzy szczęściem takiem: Jak badź pójdzie moja droga, Żebym nie był złym, próżniakiem!
17.12.2023, 14:34
Tak, jemy, a potem sprawdzamy czy umrzemy czy jednak ujdziemy z życiem. Prowadzimy tabelkę kto najwięcej razy zjadł ale przeżył. Obecny rekordzista ma 16 zatruć.
A tak na poważnie - 20 stron wątku, gdzie jest opisane wszystko, i nie mozesz przeczytac?
A tak na poważnie - 20 stron wątku, gdzie jest opisane wszystko, i nie mozesz przeczytac?