Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Którą substancję chciałbyś znowu zobaczyć na rynku? - 11/18
18.11.2023, 18:33
Mefedron, tylko dlatego ze nie miałam okazji testować a tyle dobrego o tym słyszę.
Stara wiśnię również, moja obecna tolerka mogłaby ją przyjąć gościnnie jak za pierwszym razem.
Stara wiśnię również, moja obecna tolerka mogłaby ją przyjąć gościnnie jak za pierwszym razem.
O to jedno proszę Boga, Niech mnie darzy szczęściem takiem: Jak badź pójdzie moja droga, Żebym nie był złym, próżniakiem!
18.11.2023, 19:05
"prawilny mefedron" nie rozumiem, prawilny, czyli jaki? A ten co jest dostępny w tej chwili i w clearnecie, i na darknecie to jest jakiś specjalnie niedojebany? Czy to po prostu takie westchnienie do tego, że 10 lat temu lepiej klepało bo nie wszyscy mieli mózgi wysmażone klefedr.... przepraszam - że wtedy po prostu proszki były lepsze, bo jak powszechnie wiadomo, wszystko było kiedyś lepsze, a teraz nie?
a co do pytania: difenidyna
a co do pytania: difenidyna
18.11.2023, 19:28
O to jedno proszę Boga, Niech mnie darzy szczęściem takiem: Jak badź pójdzie moja droga, Żebym nie był złym, próżniakiem!