Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Paczkomat
15.11.2023, 13:57
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.11.2023, 14:01 przez Lifeisbrutal.)
Martin Jechałem ostatnio rowerem teraz szybko ciemno się robi 17 i ciemnota no i jadę już z tego paczkomatu na chatę i w pewnym momencie jeb wyjebałem się chuj szybko się podniosłem jadę chwilę dalej znowu jeb myślę" co jest" . Przypomniałem sobie że brałem pyrazolam i zaczął działać jak jechałem xD także nie róbcie tak bo to przypal na szczęście nikt nie widział.
C84S No w sumie myślę cały czas wydarzyć nic się nigdy nie wydarzyło I oby tak zostało wierzę że ktoś nade mną czuwa. Jednak wolę mieć oczy dookoła głowy
15.11.2023, 14:08
Lifeisbrutal ja się sakramencko stresu najadłem gdy poszedłem odebrać paczkę i okazało się że ekran dotykowy w paczkomacie nie działa i nie jestem w stanie go otworzyć. Stałem pod tym blaszanym pudłem dość długo na pomocnego kuriera nie było co liczyć a na infolinii odbierały tylko huja warte boty. Na szczęście udało się zażegnać kryzys.
18.11.2023, 19:02
Szaryno123 zawsze jest jakieś ryzyko że krymsy pojadą albo psy ale trzeba ryzykować można zawszę sobie ogarnąć jakiegoś słupa xd
18.11.2023, 20:36
Uważam że paczkomat jest najbezpieczniejszy i przede wszystkim iść do paczkomatu trzeźwym nie pod wpływem żeby przypału sobie nie zrobić
18.11.2023, 21:14
Szaryno123 owszem, ale tylko kiedy przestrzegasz zasad. Do paczkomatu idziesz w różowym golfie (idziesz, nie jedziesz a golf to cwytr nie automobil), oczywiście rozmawiasz przez telefon (wyciszaj kiedy udajesz, że rozmawiasz pies słyszy dzwonek połączenia przychodzącego), wato mówić w innych językach (angielski psy znają więc jeśli Twój nie jest mega fajny to nie pierdol), japoński może ich zainteresować, niemiecki optymalnie. Jeśli bedziesz mówił po niemiecku co ugotujesz na obiad, możesz napierdalać nawet godzinę, jeśli pies zrozumie, znaaczy dobry pies. Dobrego psa nie trzeba sie bać, ewentualnie pomoże zapakować zakupy do auta i powie daswidania ;P
Odwracanie trajektorii myśli powoduje transfer do strefy incognito
Odwracanie trajektorii myśli powoduje transfer do strefy incognito
O to jedno proszę Boga, Niech mnie darzy szczęściem takiem: Jak badź pójdzie moja droga, Żebym nie był złym, próżniakiem!
18.11.2023, 22:21
Ja to na luzaka idę po paczuszkę odbieram ze uśmiechem jeszcze zahaczę o żabkę po jakieś piwko
Wszystko co pisze to fikcja - nic nie ma odniesienia do rzeczywistości
19.11.2023, 08:29
Raz pamiętam na kwarantannie szło się odebrać paczkę to dopiero był stres wszędzie pełno psiarni