Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-CMC
30.09.2023, 15:05
@"olancucki" Oluś mordo, jak najrzadziej. Takie używki szybko tracą swoją magię. Nawet jak zbijesz tolerkę to już nie będzie to samo co za tymi magicznymi pierwszymi razami.
04.11.2023, 16:16
O tak, pierwsze razy z klefedronem! Cóż to za był za wypierdol serotoninowy, piękne rzeczy. Ostatnio podjadłem, tak dla przywrócenia wspomnień - ale wiadomo, że we wspomnieniach wszystko lepsze. Swoje na tej substancji przeżyłem, i chyba tyle w temacie - jakoś metaklefedron mi teraz bardziej podchodzi - też tak macie ?
Po klefie po większych dawkach to halucynoza niezła była, muzyka piękna, nieogar też jakbyś z patelni dostał, fascynowały mnie te klefedronowe haluny zawsze.
Po klefie po większych dawkach to halucynoza niezła była, muzyka piękna, nieogar też jakbyś z patelni dostał, fascynowały mnie te klefedronowe haluny zawsze.
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
04.11.2023, 16:27
Aj coś pięknego muszę przyznać rację koledze wyżej. Niestety nikt nam już nie wróci tamtej tolerki i wrażeń które przeżyliśmy a szkoda co ja bym dał żebym 4cmc tak robiło
04.11.2023, 22:15
DissoEnjoyer zdecydowanie
4cmc moglem walic 500mg/godzina bez uprzedniego tyrania sero - brak driftowania wzroku itd, tylko zeba sobie skruszylem, a 500mg/h 3cmc to bym chyba nogami do przodu wyjechal na cmentarz xD 3cmc zdecydowanie latwiej sie nacpac mam wrazenie, tzn. zeby byc usatysfakcjonowanym z pizdy, a 4cmc zawsze jest za malo
4cmc moglem walic 500mg/godzina bez uprzedniego tyrania sero - brak driftowania wzroku itd, tylko zeba sobie skruszylem, a 500mg/h 3cmc to bym chyba nogami do przodu wyjechal na cmentarz xD 3cmc zdecydowanie latwiej sie nacpac mam wrazenie, tzn. zeby byc usatysfakcjonowanym z pizdy, a 4cmc zawsze jest za malo
20.11.2023, 12:02
4-CMC kiedy to było bomba niesamowita na tym była leciały bombki 0,5g człowiek czuł że fruwa
25.11.2023, 22:46
Mój kolega przerobił ostatnio 5g w noc po czym bez snu funkcjonował następnego dnia.Radosny,uśmiechnięty i deklarował że nie odczuł żadnego zjazdu.Miałem podobne odczucia,za to właśnie lubię dobrego klefa
27.11.2023, 17:32
budynmalinowy
Ja przerobiłem 1.5g w noc to miałem lekki zjazd dopaminowy wszystko wróciło do normy po 2 dniach
Ja przerobiłem 1.5g w noc to miałem lekki zjazd dopaminowy wszystko wróciło do normy po 2 dniach
29.11.2023, 16:02
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.11.2023, 16:03 przez Lifeisbrutal.)
(25.11.2023, 22:46)budynmalinowy napisał(a): Mój kolega przerobił ostatnio 5g w noc po czym bez snu funkcjonował następnego dnia.Radosny,uśmiechnięty i deklarował że nie odczuł żadnego zjazdu.Miałem podobne odczucia,za to właśnie lubię dobrego klefa
Skutki uboczne miałem tylko po tyg walenia bez jedzenia itp ale to były bardziej skutki wyżej wymienione niż po samym klefie chodz klef też pewnie jakoś na to wpłynął
30.11.2023, 00:09
ostatnio to ten klef bardziej kichawe zapycha niz balagan robi, nic tylko tesknic za starymi dobrymi czasami
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW