Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
MDPHP - Opinie o produkcie.
Mdphp to wal tak 25-30mg jest to poprostu pusta stymulacja bez jakiegoś wejścia jedynie jak przesadzisz to będzie serduszko biło szybciej pozdro powiem jeszcze że jak zapalisz bucha na bombie mdphp to wtedy zaczynaja się paranoję jak chuj nigdy nie pal bucha pod mdphp sam się przekonałem
Martin nie no, szarpać tak nagle nie szarpie - nie spodziewaj się jakiegoś rozpierdolu, choć nie można powiedzieć że nie czuć tego wcale. Słabiej niż hex-en, ale juz np. mocniej niż metylofenidat.
Kapitan a ja ostatnio jarałem, popisałem sobie tylko głupot na komputerze większych niż zwykle. Stymulanty z thc to trzeba wyczuć umieć, choć fakt, ryzykowne combo jeśli chodzi o jakieś ewentualne porytki.
Kapitan a ja ostatnio jarałem, popisałem sobie tylko głupot na komputerze większych niż zwykle. Stymulanty z thc to trzeba wyczuć umieć, choć fakt, ryzykowne combo jeśli chodzi o jakieś ewentualne porytki.
Martin zacznij od 10mg, lepiej zabrać mniej i dorzucić.... w drugą stronę niestety to nie działa.
Poczytaj sobie tutaj... to był mój pierwszy kontakt z tą substancją
https://dopal.org/showthread.php?tid=215...ght=pierdy
Yalasek mnie odwiedził i pozamiatał
Kreski leciały tak jak po 3CMC, wiec wiem co to przedobrzyć
Pozdro dla byczka
Poczytaj sobie tutaj... to był mój pierwszy kontakt z tą substancją
https://dopal.org/showthread.php?tid=215...ght=pierdy
Kreski leciały tak jak po 3CMC, wiec wiem co to przedobrzyć
Pozdro dla byczka
21.11.2023, 00:12
Ja tam też kiedyś na raz (chociaż był to jednorazowy wyczyn) potrafiłem wypierdolić ekwiwalent ~7500-10000 mg diazepamu na raz. I tylko dwa dni spałem. No ale jaka to tolerka była...
21.11.2023, 06:19
No clona to waliłem 46mg dziennie najwięcej i nawet mnie to nie ścinalonz nóg. Hehe pojebane czasy.
Apvp to 5g w 30-35,h robiłem sam i to bez benzo bo to było za nim się wjebalem w clona..tokarka kosmiczna była już ale schizy, paranoje, Haluny to istny koszmar
Apvp to 5g w 30-35,h robiłem sam i to bez benzo bo to było za nim się wjebalem w clona..tokarka kosmiczna była już ale schizy, paranoje, Haluny to istny koszmar
21.11.2023, 09:14
No MDPHP to szatan. Dla sadomasochistów. Ja palilem vapo sobie po 10-15mg i było ok.
Albo rajki 10-20mg i jakos idzie.
Zawsze możesz walnąć clona albo Xanax i dopiero zabierać się za MDPHP
Ktoś napisze że to głupota. Jedno albo drugie.
Ja napiszę że przy tak silnym skurwysynie można sobie zrobić podkład z benzo. I tak i tak MDPHP się przebije przez benzo ale wtedy jakoś tak lżej jest i schizy nie są tak męczące. Ale to moja.osobista opinia
Albo rajki 10-20mg i jakos idzie.
Zawsze możesz walnąć clona albo Xanax i dopiero zabierać się za MDPHP
Ktoś napisze że to głupota. Jedno albo drugie.
Ja napiszę że przy tak silnym skurwysynie można sobie zrobić podkład z benzo. I tak i tak MDPHP się przebije przez benzo ale wtedy jakoś tak lżej jest i schizy nie są tak męczące. Ale to moja.osobista opinia