Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wasze rekordowe dawki!
19.10.2023, 15:26
Moje rekordowe dawki, oooooj,to historia i wpisują się na łamy "rekordowych dawek".
To już 9 lat przygodą z RC które już są perełkami albo niestety zbanowano.
Forum pierwsze moje ulubione "Różowy burdelik", żart, dopalamy.com,i sampli tonę.
Dostałem od vendora Syntetycznego bardzo dużą ilość hexen, nep, Alfy, 3cmc, 4cmc ale stymulantów to było najwięcej, i to był materiał nie taki jak teraz, to były rzeczy przed delegalizacji około 20 g czy nawet ponad, whatewer.
No i musiałem jeszod r Monstera wygrać kurwa nagroda za spamowanie i nagroda była o 2 dni później, a tam RC benzo flu i nie tylko, bo proszki i kryształy w sporych ilościach.
Benzo RC toidiota czyli ja zagryzałem jak cukiereczki bo po co same proszki.
Puenta:
1,5 tygodnia, we dwoje poszło, czasem komuś sypiać krechę lub dając za przywiezienie alko bo świat zewnętrzny był nie do przeżyje is.
Pudzini pamięta jak miałem z monką czarny poniedziałek.
Na dupku to już takich rekordów nie biłem, ale było tez grubo było bo to cipy
To już 9 lat przygodą z RC które już są perełkami albo niestety zbanowano.
Forum pierwsze moje ulubione "Różowy burdelik", żart, dopalamy.com,i sampli tonę.
Dostałem od vendora Syntetycznego bardzo dużą ilość hexen, nep, Alfy, 3cmc, 4cmc ale stymulantów to było najwięcej, i to był materiał nie taki jak teraz, to były rzeczy przed delegalizacji około 20 g czy nawet ponad, whatewer.
No i musiałem jeszod r Monstera wygrać kurwa nagroda za spamowanie i nagroda była o 2 dni później, a tam RC benzo flu i nie tylko, bo proszki i kryształy w sporych ilościach.
Benzo RC toidiota czyli ja zagryzałem jak cukiereczki bo po co same proszki.
Puenta:
1,5 tygodnia, we dwoje poszło, czasem komuś sypiać krechę lub dając za przywiezienie alko bo świat zewnętrzny był nie do przeżyje is.
Pudzini pamięta jak miałem z monką czarny poniedziałek.
Na dupku to już takich rekordów nie biłem, ale było tez grubo było bo to cipy
08.11.2023, 10:40
3,5 grama pregaby z benzo i alko
100 mg klonazolamu xddd
było tego troche
100 mg klonazolamu xddd
było tego troche
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
18.11.2023, 02:01
1 kamienia na raz w ciągu 3 dniowym