Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak stworzyć sól do prania mordy
01.05.2023, 00:25
zmielic produkty klepiące, bardzo rozdrobnione mają być i dodajesz tabaki ilw odpowiedniej ilosci, jakiej? nie wiem, nie robiłem soli, wez grama czegokolwiek i dodaj 10mg tabaki, jak nedzie gites to wiesz z obliczen ile dodac do grama czy do setki
ja podopowiem na cos o zapachu czekoladowym i smaku czekoladowym
gram alfy + odrobina czekolady z orzechami i wymieszac wsio kartka zrobi sie pyl zeby nie ciapa...
smak + zapach niesamowity i trwaly ....rarytas
w splywie tez czuc smak
poprostu zabija sie tą gorycz a naaje smak jak lody czekoladowe
z nepem tez da rade ale nie tym w krysztale twardym
odrobina to kilka łepkow od zapalek powiedzmy (taka ilosc)
gram alfy + odrobina czekolady z orzechami i wymieszac wsio kartka zrobi sie pyl zeby nie ciapa...
smak + zapach niesamowity i trwaly ....rarytas
w splywie tez czuc smak
poprostu zabija sie tą gorycz a naaje smak jak lody czekoladowe
z nepem tez da rade ale nie tym w krysztale twardym
odrobina to kilka łepkow od zapalek powiedzmy (taka ilosc)
11.05.2023, 18:48
ja polecam ci zmixować 1:1 z kreatyną i smaku cukierka lodowego, będzie przyjemny ice blast na nosku i gardle, a dodatkowo kreatyna zatrzymuje wode w organizmie, tak wiec nie trzeba sie nawadniac, zobacz ile korzysci!
#offtopic
#offtopic
22.11.2023, 15:47
Ja polecam jak sól robić to 3cmc 0.8g i 0.2g Nepa i wychodzi bardzo dobra sól do prania czachy
22.11.2023, 15:58
A jak ma się to cherry ile speeda do eufo? I jak ma się w porównaniu MOUNTAIN Cristal??
23.11.2023, 18:50
krolszelestu1 aromat według uznania.
Chodzi o to by był wyczuwalny.
Poeksperymentuj. Zawsze możesz dodać więcej, jak stwierdzisz że jest mało wyczuwalny.
Podstawa baza to RC, a nie aromat
Chodzi o to by był wyczuwalny.
Poeksperymentuj. Zawsze możesz dodać więcej, jak stwierdzisz że jest mało wyczuwalny.
Podstawa baza to RC, a nie aromat