Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jakie rzeczy bierzesz pod uwagę przy zakupie RC? - 11/23
23.11.2023, 17:12
Głównie zwracam uwagę na działanie sortu jaki mnie interesuje rozważam za i przeciw danej substancji a cena to schodzi na drugi plan. Zwracam też uwagę jaki to sklep żeby nie wpierdolić siana w błoto jeśli wszystko ok to zamawian
23.11.2023, 17:33
Profil działania substancji,wpływ na organizm(np ewentualne skutki uboczne) no i jako rzecz drugorzędna-cena
kocham piwo
23.11.2023, 19:52
- Wiarygodność Vendora (składa się na nią kilka elementów jak - Oferowanie aktywnych, transparentnych produktów, Bhp paczki, kontakt na forum + mail/ aplikacja )
- Produkt musi być o profilu, który mi odpowiada. Nie zmaykam się na nowości, ale preferuję sprawdzone smakołyki - a jest ich trochę.
- Zwracam też uwagę co do asortymentu danego Vendora, zazwyczaj nie zamawiam jednej pozycji, raczej zestaw.
- Cena jest istotna, ale nie najważniejsza, powiedzmy ja sklep " X" oferuje 10g za 50zł więcej niż "Y ", ale jeśli "X" klepie jak trzeba, to się nawet nie zastanawiam.
- Produkt musi być o profilu, który mi odpowiada. Nie zmaykam się na nowości, ale preferuję sprawdzone smakołyki - a jest ich trochę.
- Zwracam też uwagę co do asortymentu danego Vendora, zazwyczaj nie zamawiam jednej pozycji, raczej zestaw.
- Cena jest istotna, ale nie najważniejsza, powiedzmy ja sklep " X" oferuje 10g za 50zł więcej niż "Y ", ale jeśli "X" klepie jak trzeba, to się nawet nie zastanawiam.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
24.11.2023, 08:42
Po pierwsze primo: Vendor musi wysyłać z PL
Po drugie primo: Rc powinno działać eforycznie
Po trzecie primo: Rc powinno podnosić libido
No i na koniec;
I najlepiej jak to Rc jest za darmo
Po drugie primo: Rc powinno działać eforycznie
Po trzecie primo: Rc powinno podnosić libido
No i na koniec;
I najlepiej jak to Rc jest za darmo
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?