Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak stworzyć sól do prania mordy
23.11.2023, 21:14
Można, dlaczego nie? Tylko jak już 4-cmc tam dajesz, to wydaje mi się że zamiast 3-cmc, nie jako trzeci składnik aktywny. Tylko że taką mieszankę wtedy powinno się raczej zażywać doustnie, bo 4-cmc wciągane nie ma najmniejszego sensu i nie działa tak, jak powinno. No, tylko wtedy to też nie ma już sensu ładować żadnego aromatu skoro to miks do jedzenia a nie wciągania..
4 też. Tylko że 3-cmc wyrzuca dość dużo dopaminy i stosunkowo mało serotoniny, a 4-cmc wyrzuca ogromną ilość serotoniny i bardzo mało dopaminy. Jak weźmiesz samo 4-cmc to cię porobi tak, że ci się oczy będą zamykały, prawie jakbyś zaraz miał iść spać, po 3-cmc ciężko o taki efekt, po 3-cmc nikt nie siedzi w miejscu. 4-cmc nazywane jest nierzadko "kanapowym euforykiem".
23.11.2023, 21:41
krolszelestu1 4 od 3 rozni sie +1. I tak to dokladnie wyglada. 4 jest o jedno "bardziej" 😎
YOUR ATTORNEY
krolszelestu1 możesz użyć tzw. białej tabaki. takiej która nie zawiera tytoniu, i jest, jak wskazuje nazwa - biała. I kierowac się jej aromatami. Albo wyszukaj sobie na allegro "aromat spożywczy", jak ci pokazuje same aromaty w płynie albo aromaty do e-papierosów, to dopisz "w proszku" i powinno byc w porzadku.
25.11.2023, 23:16
Robiłem sobie w domu cherry ostatnimi czasy,a to moje ulubione proporcje do których doszedłem po testach:
40% 4CMC+50% 3CMC+10% tabaki beznikotynowej o aromacie wiśniowym.
Podpasowała mi też mieszanka składająca się z 80% 4MMC+10% NEP+10% tabaki jw.
40% 4CMC+50% 3CMC+10% tabaki beznikotynowej o aromacie wiśniowym.
Podpasowała mi też mieszanka składająca się z 80% 4MMC+10% NEP+10% tabaki jw.