Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-CMC Deluxe - Opinie o produkcie
12.08.2023, 20:51
kot_kreskowy może kwiat wiśni? u mnie na podwórku rośnie, zawsze w wiosnę czuję jak spod niej kurwi klefem, autentycznie XD tylko jeszcze żule tam leją, może się mixuje, na pewno zapach bardzo klefisty, słodziutki taki, niektóre sorty stare tak pachniały, nie były najlepsze, ale były bardzo dobre
12.08.2023, 22:56
Powiem tak, jest trochę mniej intensywny od tego co był w zeszłym tygodniu.
Zapach klefowy ale nie taki typowy, jednakże nie jest to żaden kurwa rozpuszczalnik.
Nie wmawiajcie mi choroby bo miałem to kilka dni temu.
Zapach klefowy ale nie taki typowy, jednakże nie jest to żaden kurwa rozpuszczalnik.
Nie wmawiajcie mi choroby bo miałem to kilka dni temu.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
13.08.2023, 14:33
No mi to jebie ewidentnie farbą/rozpuszczalnikiem takie są moje doznania bo zapoznawałem się z deluxem dwa dni kulfon rozjebany tragicznie ale to tylko moja wina bo wole w klame wszystko walić. jest dobrze ale spodziewałem się więcej ja odebrałem praktycnzie przezroczysty sort wygląd bardzo ładny
Be objective and honest.
12.11.2023, 18:14
Siema
Mocny nie ogar występuje po aplikacji ?
Zastanawiam się nad zamówieniem tego ,i jak ten zapach faktycznie rozpuch ?
Mocny nie ogar występuje po aplikacji ?
Zastanawiam się nad zamówieniem tego ,i jak ten zapach faktycznie rozpuch ?
12.11.2023, 18:24
Nieogar ? Tak ale tylko przy pierwszej aplikacji, później jak mniemam "organizm sie adaptuje ".
Powiem Ci, że ok 1 miecha temu testowałem i "rozpuch" nie był wyczuwalny jak dla mnie. Może ktoś tutaj się jeszcze wypowie jak bieżący sort wygląda.
Powiem Ci, że ok 1 miecha temu testowałem i "rozpuch" nie był wyczuwalny jak dla mnie. Może ktoś tutaj się jeszcze wypowie jak bieżący sort wygląda.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
19.11.2023, 13:46
Jedna z lepszych czwórek jakie ostatnio kosztowałem:
libido up
radość niesie się po ścianach
wyostrzenie zmysłów w tym najbardziej wzroku
Typowe działanie 4-CMC
libido up
radość niesie się po ścianach
wyostrzenie zmysłów w tym najbardziej wzroku
Typowe działanie 4-CMC
25.11.2023, 09:38
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.11.2023, 09:39 przez SztywnyMisza.)
Sort prezentuje się tak przezroczyste kryształki jak szklo wstępnie mogę powiedzieć że każdy kto jest fanem 4 to towar spełni jego oczekiwania, Zajebana bomba jakieś 250 może 300mg + szczur po 15 minutach jakieś 150 mg loo panie jak weszło odrazu ręce pocily się w chuuj pojawiło się klatowanie ekranu czasami to czułem że aż za grubo lekko mnie aż (uposledzilo bo nie mogłem mówić XD ciężko mi było) szczur aż tak nie gryzie ale kłame zatyka bardzo rozlew eufo po tym to coś pięknego bez szlugów nawet nie podchodzić palić się chce strasznie. Ogólnie bardzo dobra prawiła czwóreczka daje 10/10 pobierać śmiało
25.11.2023, 22:49
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.11.2023, 22:49 przez budynmalinowy.)
A jak odczułeś działanie sniff'a? Oczywiście nie będzie to rzetelne z racji bombki,ale odczułeś tylko spotęgowanie eufo czy speed jakiś wyraźny też się pojawił w takiej kompozycji?