Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
(27.11.2023, 05:03)aleksander37 napisał(a): Ja próbowałem tego 3 razy nic nie pisałem bo zawsze byłem nie dokonca trzeźwy albo w większym ciagu wiec nic nie pisałem ale teraz miałem mega przerwę i co mogę powiedzieć ja pamiętam czasy jak to cudo wchodziło na rynek i dlatego może miałem takie oczekiwania Jak dla mnie produkt ten niema nic wspólnego z dawnym 4MMC mega się zawiodłem nic czasy się zmieniają szkoda
Jak ogarniesz taka tolerke jak wtedy to pogadamy. I przestań pić.
(27.11.2023, 07:35)Diabeuu666 napisał(a): O proszę. Czyli całkowicie inny profil działania?
Ja mam podobne zdanie jeśli chodzi o apvp
Moim zadaniem to teraz działa inaczej niż to za czasów legalu. I to spora rozbieżność w działaniu.
Walisz benzo i stymulanty to czego się spodziewasz ? Odstaw benzo, doprowadź się do stanu jak kilka lat temu i daj znać.
Ewentualnie zrzuć się z chłopakami i wyślij do energy Control. ,spłacisz kilkaset złotych ale będziesz mieć pewność - czy to Twoja tolerka czy vendor wysyła fejki.
28.11.2023, 01:01
Ludzie kurwa Mać!
Cmc nie ma ceiling pointu i zawsze wam coś smyrnie tą serotonine jak wjebiecienjeszcze x% większa dawkę, a w MMC przy braku serotoniny poczujecie się jak po mega mocnym stimie! Ja po waleniu dużych ilości cmc, gdy po 2tyg przerwy przesiedlem sie na 4mmc, to mnie w chuj stimowało. Dodam, ze również tutaj oral > sniff jeśli chodzi o sero, No nie liczac ze dawka musi być 2x taka oral, i z tego co wiem to mmc ma gorsza biodostepnosc oral niż w przypadku cmc.
Mefedron to nie jest żaden magiczny związek. Pamiętajcie, ze jak wchodził mef to był pierwszym takim ketonem, który w porównaniu do amfy/mdma szybko wchodził sniffem i krótko działał. Zawsze pierwsze razy są magiczne. Niektórzy z nas co zaczynali od klefa tez z początku go wspominają zajebiscie, a to co jest teraz to gorsze od sortow z czasa legala. Zajechane receptory sie nie odbudowują. Tolerka dożywotnia.
Pozdrawiam cieplutko
Cmc nie ma ceiling pointu i zawsze wam coś smyrnie tą serotonine jak wjebiecienjeszcze x% większa dawkę, a w MMC przy braku serotoniny poczujecie się jak po mega mocnym stimie! Ja po waleniu dużych ilości cmc, gdy po 2tyg przerwy przesiedlem sie na 4mmc, to mnie w chuj stimowało. Dodam, ze również tutaj oral > sniff jeśli chodzi o sero, No nie liczac ze dawka musi być 2x taka oral, i z tego co wiem to mmc ma gorsza biodostepnosc oral niż w przypadku cmc.
Mefedron to nie jest żaden magiczny związek. Pamiętajcie, ze jak wchodził mef to był pierwszym takim ketonem, który w porównaniu do amfy/mdma szybko wchodził sniffem i krótko działał. Zawsze pierwsze razy są magiczne. Niektórzy z nas co zaczynali od klefa tez z początku go wspominają zajebiscie, a to co jest teraz to gorsze od sortow z czasa legala. Zajechane receptory sie nie odbudowują. Tolerka dożywotnia.
Pozdrawiam cieplutko
28.11.2023, 06:26
Nie wale benzo!!
0,5mg clona na dwa dni już tylko to jak nic..dla apvp taka ilość to Pryszcz. Przebiło by się przez to jak gorący nóż przez masło.
Nie pije alko.
A na dodatek wale alfę w dzien bez benzo
0,5mg clona na dwa dni już tylko to jak nic..dla apvp taka ilość to Pryszcz. Przebiło by się przez to jak gorący nóż przez masło.
Nie pije alko.
28.11.2023, 10:38
(27.11.2023, 11:54)Terrorysta napisał(a): DLACZEGO VENDOR DAJE MINUSA KOMUS KTO WYRAZIL SWOJA OPINIE NA TEMAT JEGO PRODUKTU? ZALOSNE ....Minus nie poszedl za opinie na temat produktu tylko za stwierdzenie, że obecne 4mmc nie ma nic wspolnego z dawnym 4mmc co jest oczywiscie bzdurą bo to cały czas ten sam odczynnik chemiczny.
(28.11.2023, 06:26)Diabeuu666 napisał(a): Nie wale benzo!!
Nie pije alko.
Ty ale zdajesz sobie sprawę, że benzo działają po kilkanaście a niektóre kilkadziesiąt godzin ? Odstaw clony na stałe i daj znać. Wiemy, że się alfa przebije ale organizm nie ma kiedy odbudować tolerke jak dzień leci to dzień tamto.
(28.11.2023, 01:01)sebekx9 napisał(a): Ludzie kurwa Mać!
Pozdrawiam cieplutko
Ludzie tego nie rozumieja. Ale i tak najsmieszniej sie czyta ludzi którzy dziś wala cmc za tydzień mmc potem znów cmc i narzekają, że magia ketonów znikła po delegalu w 2010 czy tam 2011 roku 😁
Przecież klonazepam ma okres półtrwania 30-pare godzin. Jeśli jest brany regularnie np. codziennie, to usunięcie połowy trwa jeszcze dłuzej - bo należy pamiętac że okres półtrwania to czas jaki zajmuje organizmowi usunięcie połowy substancji z organizmu. Ty sobie możesz wziąć klona wczoraj, a alfe zajarać dzisiaj, a on i tak w tobie dalej pływa i działa na organizm. A jak bierzesz codziennie (nawet małe dawki) to nawet i po kilka dni możesz nie brać i dalej będzie krażył w tobie.
Mam pytanie czemu 4mmc cherry jest droższe od 4mmc oryginał?
Czy możecie napisać mi z osób testujących odczucia w skali 1-10 na następującą ankietę
oral czy snif
Dawka podana
Pytania:
Skala 1-10
1. Chęć na rozmowę. Otwartość i szczerość
2. O Bożeee jak mi dobrze
3. Nieogar na bani
4. Chęć na ruchanie
5. Suchość w pysku 10 to mocno sucho jak pustynia
6. Czast trwania fazy
Już nie mogę edytować. Chodzi o 4mmc oryginał
Tak raz na jaki czas jest uzywany mef
Czy jakoś się czyściłeś przed użyciem z innym substancji lub co było brane w tyg przed?
Nie mogę edytować starego posta
Czy możecie napisać mi z osób testujących odczucia w skali 1-10 na następującą ankietę
oral czy snif
Dawka podana
Pytania:
Skala 1-10
1. Chęć na rozmowę. Otwartość i szczerość
2. O Bożeee jak mi dobrze
3. Nieogar na bani
4. Chęć na ruchanie
5. Suchość w pysku 10 to mocno sucho jak pustynia
6. Czast trwania fazy
Już nie mogę edytować. Chodzi o 4mmc oryginał
Tak raz na jaki czas jest uzywany mef
Czy jakoś się czyściłeś przed użyciem z innym substancji lub co było brane w tyg przed?
Nie mogę edytować starego posta