Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
O-DSMT; O-demetylotramadol
11.10.2023, 15:54
O-DSMT nie ma swojego wątku? Byłem przekonany, że ma, tym bardziej że na forum mamy entuzjastów trampka i oferują to sprzedawcy reklamujący się na tutaj, ale jak nie ma, no to...
O-DSMT; O-desmethyltramadol; Desmetramadol; demetylotramadol;
IUPAC: 3-(2-((dimethylamino)methyl)-1-hydroxycyclohexyl)phenol
Główny i jednocześnie aktywny metabolit tramadolu, mocniejszy w działaniu od niego samego. Wg. badań oba enacjomery O-DSMT są nieaktywne pod względem wychwytu zwrotnego serotoniny w przecwieństwie do tramadolu, ale enacjomer (-)- zachowuje aktywność jako NRI.
Dostępny pod postacią chlorowodorku i fumaranu, gdzie fumaran jest 27% słabszy od chlorowodorku.
O-DSMT; O-desmethyltramadol; Desmetramadol; demetylotramadol;
IUPAC: 3-(2-((dimethylamino)methyl)-1-hydroxycyclohexyl)phenol
Główny i jednocześnie aktywny metabolit tramadolu, mocniejszy w działaniu od niego samego. Wg. badań oba enacjomery O-DSMT są nieaktywne pod względem wychwytu zwrotnego serotoniny w przecwieństwie do tramadolu, ale enacjomer (-)- zachowuje aktywność jako NRI.
Dostępny pod postacią chlorowodorku i fumaranu, gdzie fumaran jest 27% słabszy od chlorowodorku.
11.10.2023, 17:35
Próbowałem dwa razy kiedyś tam, niestety moja tolerancja na opioidy była wtedy niebotycznie wysoka. Faktycznie nie czuć tam żadnych serotoninowych tonów, ale też ciężko mi do czegoś konkretnego porównać... no i czas zrobił swoje
może w moim przypadku lepiej że tylko dwa razy xd
może w moim przypadku lepiej że tylko dwa razy xd
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
29.11.2023, 10:18
Badał to ktoś z niższą tolerancją na opio? Jak z dawkowaniem, faza kładzie do łóżka, euforyczna czy sedacyjna i jak z nodami?
10.09.2024, 09:19
myślę że tak,przy większych dawkach miałem tiki,drżało mi ciało więc zarzuciłem 1mg klona i przeszło
kocham piwo
02.10.2024, 00:57
(04.09.2024, 21:18)niewhite napisał(a): Czy odsmt jak tramadol też obniża próg drgawkowy?
W przypadku więcej niż 100 mg o-dsmt lub więcej niż 400 mg tramadolu miej pod ręką klonazepam lub diazepam.
Staraj się nie używać go na noc, jeśli chcesz się ponownie obudzić, ponieważ mieszanie benzo i opioidów nie jest dobrym pomysłem. Chyba, że masz tolerancję.