Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
GBL
29.11.2023, 18:31
Faza po GBL jest nieporównywalna do alkoholu moim zdaniem w ogóle. Ludzie którzy mówią że GBL jest jak alkohol zapewne powiedzieliby też, że syntetyczne kanna typu 5F-ADB są jak ziółko.
Dwa inne światy. GBL tak "podobny" do etanolu jest jak MPH do a-PVP. Niby oba stymulanty, niby stymulują ale tak naprawde tutaj podobieństwo się kończy. Faza po GBL jest bardziej podobna do phenibutu czy (moim zdaniem najbardziej) do 4f-phenibitu, tolibutu czy baclofenu.
Dwa inne światy. GBL tak "podobny" do etanolu jest jak MPH do a-PVP. Niby oba stymulanty, niby stymulują ale tak naprawde tutaj podobieństwo się kończy. Faza po GBL jest bardziej podobna do phenibutu czy (moim zdaniem najbardziej) do 4f-phenibitu, tolibutu czy baclofenu.
29.11.2023, 21:01
Ja tam nie wiem do czego jest ta faza podobna, natomiast po pierwszym i ostatnim zarazem podejściu do G, mogę powiedzieć, że na bani czuć ostre zawirowania, delikatne eufo które jest całkowicie inne od wszystkiego co do tej pory testowałem, potrafi przy większych dawkach niż zalecane odciąć Cię całkowicie od świata oraz pozostawia po sobie paskudny posmak rozpuszczalnika w gardle.
Oczywiście rozumiem, że faza jaką dają krople może się podobać, dlatego nie hejtuję tego płynu, natomiast nie zamierzam do tego wracać nigdy.
Oczywiście rozumiem, że faza jaką dają krople może się podobać, dlatego nie hejtuję tego płynu, natomiast nie zamierzam do tego wracać nigdy.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
29.11.2023, 21:04
No odciąć, czyli słynna drzemka po GBL i krótkotrwały zanik pamięci Normalne przy gbl/bdo/ghb.
Co do wirówki na głowie to miałem podobne odczucia przy pierwszych (w ogóle w życiu) polewkach GBL, ale to znikło po którymś razie.
Fakt, G pyszny nie jest, ale powiedziałbym ze nie ma takiej tragedii jak się go rozpuści w np. soku pomarańczowym i jeszcze potem tymże sokiem popije. 2m2b o wiele bardziej zostaje na języku w kwestii smaku.
Co do wirówki na głowie to miałem podobne odczucia przy pierwszych (w ogóle w życiu) polewkach GBL, ale to znikło po którymś razie.
Fakt, G pyszny nie jest, ale powiedziałbym ze nie ma takiej tragedii jak się go rozpuści w np. soku pomarańczowym i jeszcze potem tymże sokiem popije. 2m2b o wiele bardziej zostaje na języku w kwestii smaku.
29.11.2023, 21:33
horsii
Twoja porada by krople rozcieńczyć w soku pomarańczowym to sztos👍
Już w samej ilości szklanki ten posmak potrafi zniknąć.
Myślę, że ja ten posmak w gardle miałem po prostu po tej ILOŚCI, którą wypiłem.
Bo raczej mało kto posunie się do tego by wychlać 40ml
Twoja porada by krople rozcieńczyć w soku pomarańczowym to sztos👍
Już w samej ilości szklanki ten posmak potrafi zniknąć.
Myślę, że ja ten posmak w gardle miałem po prostu po tej ILOŚCI, którą wypiłem.
Bo raczej mało kto posunie się do tego by wychlać 40ml
NIE dla OPIO !!!
kot_kreskowy Jak długo doiłeś te 40ml? W ciągu niektórzy to 40ml robią w 24h i to spokojnie Przy takim przemiale to ten posmak szybko przestaje przeszkadzać, przyzwyczajenie. Zresztą czym jest jakiś tam posmak w porównaniu do upragnionej fazy no i braku skręta...
29.11.2023, 21:54
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.11.2023, 21:56 przez kot_kreskowy.)
W ile? W 2 lub 3 dni. Już nie pamiętam.
Do tego pękło 20 gieta różności od Duszka i 7g hexa od esco.
Ale nie odważyłbym się wypić samego czystego Giebelsa w tej ilości w jebaną dobę Co to to nie.
A z tym skrętem to nie czaje...
Chodzi o efekt nagłego odstawienia?
Do tego pękło 20 gieta różności od Duszka i 7g hexa od esco.
Ale nie odważyłbym się wypić samego czystego Giebelsa w tej ilości w jebaną dobę Co to to nie.
A z tym skrętem to nie czaje...
Chodzi o efekt nagłego odstawienia?
NIE dla OPIO !!!
29.11.2023, 22:31
Skąd ogarnąć tą substancje? Podobno jest niezła beka po tym i Chaluny się włączają czy coś w tym rodzaju