Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Bezsenność
Czy branie mianseryny nie wyklucza przypadkiem za bardzo brania stymulantów? Z tego co widzę to mimo że mianseryna jest TeCA, to jest inhibitorem wychwytu zwrotnego noradrenaliny jak wiele "nowych" antydepresantów typu SNRI, i ma dość długi czas póltrwania w organiźmie, +20 godzin.
01.12.2023, 17:35
Mianseryna jest efektywna na poczatku, w ciagu Gbl i pseudo-snie przez kilaknascie nocy z rzedu...po pierwszej tabsie spalem 9godzin takim glebokim regeneracyjnym snem...przebudzilem sie i pierwsz mysl - o jak mi dobrze, wyspany, zaspany i obbudowany w jakiejs czesci. Po 5 dniach juz efekty byly mizerne i tylko gorzejj. Jesli ma ona dzialac, to zazywac ja wypada jak najrzadziej. Odpowiada za uwalnianie noradrenaliny.
Ziolka w moim przypadku nie dzialaly niestety, probowalem kilku...Kozlek melisa rumianek itd.
Ziolka w moim przypadku nie dzialaly niestety, probowalem kilku...Kozlek melisa rumianek itd.
01.12.2023, 17:50
JA mam problemy ze spanie biorę pół grama muchomora, mija piętnaście minut i śmie jak zabity
(✦ ‿ ✦)
...świat jest taki, jaki myślisz, że jest...

![[Obrazek: 20231127-171642.jpg]](https://i.ibb.co/GHFp1y5/20231127-171642.jpg)