Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Gdzie teraz po benzo?
03.12.2023, 16:02
seba to ten typ czlowieka, co podaje link do vendora, ktory jest na forum od prawie roku, a i tak przekreci jego domene XD
03.12.2023, 16:22
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.12.2023, 16:23 przez Lifeisbrutal.)
(03.12.2023, 14:13)BrylancikowA napisał(a): Do lekarza
A może do Kiszczaka? Hahaha to twój tajny lekarz xD A tak na serio horsi pytał jasno o coś a dostał odpowiedzi nic nie wnoszące
05.02.2024, 21:50
Lekarz tak chętnie Ci już nie przepisze benzo, coraz trudniej o to.
Lepiej jest przeżyć rok życiem tygrysa, niż 20 lat życiem żółwia.
06.02.2024, 18:31
Biały Miś Wystarczy dobra bajerka mieć gadane jak ja i się załatwi. XD
Zawsze jedna i ta sama na pamięć ją znam i dziala.
Uwierz mi ja mam na każdym wypisie z psychuszki " uzależniony od benzodiazepin " no to na logike nie powinni mi tego przepisywać a ostatnio 3 opak relanium dostałem. XD
Zawsze jedna i ta sama na pamięć ją znam i dziala.
Uwierz mi ja mam na każdym wypisie z psychuszki " uzależniony od benzodiazepin " no to na logike nie powinni mi tego przepisywać a ostatnio 3 opak relanium dostałem. XD
06.02.2024, 18:36
jak lekarz dobry to i bajerki nie trzeba, tylko zapłacić za wizytę.
a najlepiej zamówić sobie rc benzo w prochu i mieć wyjebane na jakichś konowałów... A NO TAK ZAPOMNIAŁEM U NAS W POLSCE NIE MA KURWA TAKICH RZECZY
a najlepiej zamówić sobie rc benzo w prochu i mieć wyjebane na jakichś konowałów... A NO TAK ZAPOMNIAŁEM U NAS W POLSCE NIE MA KURWA TAKICH RZECZY
06.02.2024, 18:50
horsii ale Zzzzapik ma w dodatku z kodem dopal15p minus 15% na całe zakupy i w dodatku ma w prochu TO najlepsze benzo jak dla MNIE, czyli bromazolam (sam zeżarłeś 0,9 g bromka w tydzień gagatku to wiesz, że jest DOBRE )
Druga sprawa - jeśli ktoś nie ma doświadczenia z benzo w prochu niech uważa i wcześniej poczyta jak to rozrobić, żeby jak najdokładniej dawkować, bo to nie są kurwa żarty
Przepraszam. Nie ma już się okazuje...
Druga sprawa - jeśli ktoś nie ma doświadczenia z benzo w prochu niech uważa i wcześniej poczyta jak to rozrobić, żeby jak najdokładniej dawkować, bo to nie są kurwa żarty
Przepraszam. Nie ma już się okazuje...