Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Najdziwniejsze miejsce w którym się obudziłeś po zerwaniu taśmy?
06.12.2023, 18:19
Mi się nigdy taśma nie zerwała, jedynie film się urwał i to po weselu, piłem whisky, pierwszy raz się bawiłem na tym alkoholu na weselu, przeważnie piłem białą (wódkę)... impreza się skończyła, a że miałem 500 metrów ze sali, to mówię przejdę się. Po 300 metrach odcięło mi nogi i wylądowałem na chodniku, pierwszy raz tak miałem. Na szczęcie auto które odwoziło gości zobaczyło że ktoś w graniaku leży na chodniku, pozbierał mnie i odwiózł do domu
06.12.2023, 18:45
Kibel na zakładzie. W godzinach pracy zasnąłem po benzo już nie pamiętam jakim, ale nie spodziewałem się, że jest takie mocne i przeliczyłem swoje możliwości jedząc je jak cukierki. Tego samego dnia straciłem pracę xD
06.12.2023, 18:49
Mnie na szczęście jak zrywa film to budzę się mniej więcej w tym samym miejscu.
09.12.2023, 04:46
Swoje łóżko zdziwiony Jak ja się tutaj znalazłem, przed chwilą bylem na imprezie.
Ja nic specjalnego, ale ekipa znajomych poleciala na mecz Polakow z Portugalia do Lizbony. Wieczor i noc spedzili witajac sie z portugalska ziemia na alko koksie i innych zabawkach (ktore, pochytal mieszkajacy tam znajomy). Jeden z nich rano zaginal i po poludniu ocknawszy sie, dzwoni iż jest w Hiszpanii.;-) Wsiadl do jakiegos autobusu, nie pamietal nic. Koniec końców nie zdazyl na mecz ;-)
17.01.2024, 12:32
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.01.2024, 12:32 przez Lifeisbrutal.)
Ahh jakie ja mam szczęście, że zawsze budze się w swoim łóżku. xD 2024 Pod sklepem na schodach to bardzo często ktoś się budzi. 😂