Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Przedawkowałem 4 cmc
C84S coraz bardziej biorę to pod uwagę. Toć nigdy nie miałem takich przygód po 4. Dla przykładu, 3 dni temu przerobiłem ponad 5gr 2mmc i było dobrze, wręcz bardzo dobrze. A tu praktycznie do 18 godziny serce waliło jak dzwon. Na chwilę obecną sytuacja się uspokoiła.
@"kot_kreskowy" może nie tyle panika, co zdezorientowanie. Wiadomo, każda substancja ma swoje jakieś uroki które w jakimś tam przedziale czasowym się wyciszają. Ale żeby 12 godzin trzymało takie kołatanie? I to jak sam zauważyłeś, było tego ledwo 1,3gr. Żebym to jeszcze w międzyczasie testował inne substancje. Ale miałem praktycznie ponad 3 mce przerwy. Zacząłem od 2mmc zjedzone 2,7gr, dzień przerwy, dojedzone 2,3 gr, dzień przerwy i ta czwóreczka. Po tamtej substancji zero jakichkolwiek schiz. A tu mega kołatanie serducha. Ech, już nie te lata...
@"kot_kreskowy" może nie tyle panika, co zdezorientowanie. Wiadomo, każda substancja ma swoje jakieś uroki które w jakimś tam przedziale czasowym się wyciszają. Ale żeby 12 godzin trzymało takie kołatanie? I to jak sam zauważyłeś, było tego ledwo 1,3gr. Żebym to jeszcze w międzyczasie testował inne substancje. Ale miałem praktycznie ponad 3 mce przerwy. Zacząłem od 2mmc zjedzone 2,7gr, dzień przerwy, dojedzone 2,3 gr, dzień przerwy i ta czwóreczka. Po tamtej substancji zero jakichkolwiek schiz. A tu mega kołatanie serducha. Ech, już nie te lata...
Ratchet dobrze że nie próbowałeś MDPHP, tylko tyle powiem. Jeżeli 12 godzi trzymało Cie 4mmc to tamto,... nawet nie chce myśleć
Wkradł się mikołajowy skrzat. 4CMC a nie 4MMC ;P
Wkradł się mikołajowy skrzat. 4CMC a nie 4MMC ;P
(✦ ‿ ✦)
...świat jest taki, jaki myślisz, że jest...