Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Najgłupsza rzecz jaką w życiu odstawiłeś? - 12/07
07.12.2023, 04:08
Wyskoczyłem z jadącego pociągu
W kolejce skm popełniłem...byłem niegrzeczny. Bardzo niegrzeczny...
No i trzeba było się szybko ewakuować.
Wszydtko działo się w ułamkach sekund, a ja nie mogłem dać się złapać.
Pociąg był już rozpędzony, w oknie zauważyłem, że peron zaraz się skończy więc szarpnąłem za dzwignię i awaryjnie otworzyłem drzwi kolejki, które trzeba rozciągnąć na boki(takie przesówne)
Wziąłem 'rozbieg' z kilku kroków i skoczyłem.
Gdy tylko moje stopy dotknęły peronu, oderwało mnie w powietrze jakby podemną wybuchła bomba, zrobiłem kilka koziołków i zatrzymałem się kilka metrów przed barierkami końca peronu mając nogi już poza peronem, kilka centymetrów od pędzącego pociągu.
Tak, to była zdecydowanie najgłupsza rzecz
W kolejce skm popełniłem...byłem niegrzeczny. Bardzo niegrzeczny...
No i trzeba było się szybko ewakuować.
Wszydtko działo się w ułamkach sekund, a ja nie mogłem dać się złapać.
Pociąg był już rozpędzony, w oknie zauważyłem, że peron zaraz się skończy więc szarpnąłem za dzwignię i awaryjnie otworzyłem drzwi kolejki, które trzeba rozciągnąć na boki(takie przesówne)
Wziąłem 'rozbieg' z kilku kroków i skoczyłem.
Gdy tylko moje stopy dotknęły peronu, oderwało mnie w powietrze jakby podemną wybuchła bomba, zrobiłem kilka koziołków i zatrzymałem się kilka metrów przed barierkami końca peronu mając nogi już poza peronem, kilka centymetrów od pędzącego pociągu.
Tak, to była zdecydowanie najgłupsza rzecz
Metamorfoza
07.12.2023, 07:42
kot_kreskowy no i dla mnie masz już papiery na kaskadera!
Myślę że najgłupsza to jezdzenie samochodem pod wpływem za co teraz place ciengi w postaci odedebrania prawa jazdy
Myślę że najgłupsza to jezdzenie samochodem pod wpływem za co teraz place ciengi w postaci odedebrania prawa jazdy
07.12.2023, 08:19
Może nie najgłupsza ale zabawna, po wielu pixach na kwasie mieszanych z jaraniem na woodstocku siedzieliśmy na obozowisku i zachniało mi się lać, ale najpierw chciałem historie opowiedzieć. Więc siedze w namiocie, opowiadam, ludzie słuchają...
Aż nagle jeb, i zauważam że nie jestem w obozowisku tylko stoje z wyciągnętym chujem przy krzachach koło lasu i pierdole do nich opowieści
Aż nagle jeb, i zauważam że nie jestem w obozowisku tylko stoje z wyciągnętym chujem przy krzachach koło lasu i pierdole do nich opowieści
07.12.2023, 10:17
Metamorfoza
07.12.2023, 11:17
Sztywny Misza xD
Umówiłem się do Roxy. Była po prostu atrakcyjna, co się rzadko zdarza, bo one piękne tylko na zdjęciach i tak mnie urzekła jej uroda, że godzinę z nią gadałem o jej życiu, o moim, ale naćpany byłem to włączyłem dyktafon w telefonie i do dziś mam nasze pogaduszki nagrane. Na pamiątkę xD
Umówiłem się do Roxy. Była po prostu atrakcyjna, co się rzadko zdarza, bo one piękne tylko na zdjęciach i tak mnie urzekła jej uroda, że godzinę z nią gadałem o jej życiu, o moim, ale naćpany byłem to włączyłem dyktafon w telefonie i do dziś mam nasze pogaduszki nagrane. Na pamiątkę xD
07.12.2023, 11:46
Widocznie przypadek, albo kolejna próba wmówienia mi, że jestem kajabuza. Mogę prosić o wskazanie gdzie jest ta jego opowiastka?