Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
LTC prościej się nie da wytłumaczyć
07.12.2023, 19:10
Zakładacie konto na jakiejkolwiek giełdzie. Tam kupujecie LTC.
Następnie zakładacie trust wallet i dodajecie LTC do listy
Jak już macie LTC na liście to klikacie "odbierz"
Pojawi wam się adres tego portfela który jest anonimowy, nie wymaga weryfikacji ani innych dupereli. I ma ten adres wysyłacie LTC z giełdy.
Jak już macie LTC na portfelu to bierzecie wyślij, wklejacie adres jaki wam poda Duch do przelewu i kwotę jaką poda o tu
I to wszystko. Wysyłacie z groszową opłatą za transakcję w porównaniu do BTC i w dodatku z adresu portfela który w żaden sposób nie jest zweryfikowany waszymi danymi itd.
Dżizys...
Następnie zakładacie trust wallet i dodajecie LTC do listy
Jak już macie LTC na liście to klikacie "odbierz"
Pojawi wam się adres tego portfela który jest anonimowy, nie wymaga weryfikacji ani innych dupereli. I ma ten adres wysyłacie LTC z giełdy.
Jak już macie LTC na portfelu to bierzecie wyślij, wklejacie adres jaki wam poda Duch do przelewu i kwotę jaką poda o tu
I to wszystko. Wysyłacie z groszową opłatą za transakcję w porównaniu do BTC i w dodatku z adresu portfela który w żaden sposób nie jest zweryfikowany waszymi danymi itd.
Dżizys...
08.12.2023, 00:14
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.12.2023, 00:17 przez kot_kreskowy.)
Wzruszyła mnie Twoja historia😎
Na pewno komuś się to przyda więc gwoli przyzwoitości zostawię plusika.
Brawo Kajabuza, brawo.
Na pewno komuś się to przyda więc gwoli przyzwoitości zostawię plusika.
Brawo Kajabuza, brawo.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
08.12.2023, 10:04
Czego się nie robi dla przyjaciół hihihi.
PS. Nie jestem kajabuza, ale jak tak wam pasuje to mogę być kajabuza, albo nawet Anna Maria Jopek zwisa mi to xD
PS. Nie jestem kajabuza, ale jak tak wam pasuje to mogę być kajabuza, albo nawet Anna Maria Jopek zwisa mi to xD
08.12.2023, 10:29
Klasyk. To i ja powtórzę:
"w sobie coś z typa mam co, typ ma nowe Evo, prosta logika mam to nowe, tytanowe ego" XD
Nie offtopujmy proszę.
"w sobie coś z typa mam co, typ ma nowe Evo, prosta logika mam to nowe, tytanowe ego" XD
Nie offtopujmy proszę.
08.12.2023, 10:46
Bardzo dobry poradnik 300 SEKUND, może to uświadomi kogoś że lepiej wydać w przybliżeniu 1zł za przelew tą metodą niż w przybliżeniu do 50 złotych przelewając BTC
08.12.2023, 12:14
fakt że opłata wtedy jest podwójna ale tak jak mówisz, jeśli to będzie ltc czy cos, to te koszta nawet jakby miały być pięciokrotne, to są znikome.