Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Filmy do oglądania na fazie (i nie tylko) - co polecasz?
08.12.2023, 15:22
LOBO pewnie że oglądałem i to 2 razy.
W czasie drugiego oglądania dowiedziałem się o ciekawej roślinie, która poprawia pamięć krótkotrwałą ROZMARYN
tutaj można poczytać o tej roślinie
https://klaudynahebda.pl/olejek-rozmarynowy-na-pamiec/
Achoj
W czasie drugiego oglądania dowiedziałem się o ciekawej roślinie, która poprawia pamięć krótkotrwałą ROZMARYN
tutaj można poczytać o tej roślinie
https://klaudynahebda.pl/olejek-rozmarynowy-na-pamiec/
Achoj
08.12.2023, 15:28
@"BrylancikowA" dobra propozycja. Mocny przekaz. Jestem alkoholikiem i zajebiście oddaje.
Osobiście polecam Lucy. Zajebisty film. A jak ktoś chce sobie popsuć głowę to Teletubisie na ciężkim zjeździe. Dżizys co to robi z deklem xD
Osobiście polecam Lucy. Zajebisty film. A jak ktoś chce sobie popsuć głowę to Teletubisie na ciężkim zjeździe. Dżizys co to robi z deklem xD
09.12.2023, 04:43
Że święta się zbliżają polecam film który wszyscy znają, a jak nie znają to warto obejrzeć. Oglądam przynajmniej raz w roku i za każdym razem jest śmieszny
Kevin sam w domu
Kevin sam w domu
14.12.2023, 12:51
14.12.2023, 13:00
A ja zamiast Kevina, który jest już przejedzony jak nie wiem co polecam "W Krzywym Zwierciadle, Witaj Święty Mikołaju" dla mnie bomba
16.12.2023, 14:38
Polecam prześmiewną komedię POLSKĄ gdzie jedną z głównych ról gra Adam Woronowicz - uwielbiam tego aktora
Film się nazywa TEŚCIOWIE 2
Komiczno-ironiczna opowieść o tym jaki jest stan małżeństwa z trzydziestoletnim stażem, o różnicy pokoleniowej w związku, która wciąż wydaje się być tematem tabu oraz o tym czy w ogóle warto brać ślub.
Film się nazywa TEŚCIOWIE 2
Komiczno-ironiczna opowieść o tym jaki jest stan małżeństwa z trzydziestoletnim stażem, o różnicy pokoleniowej w związku, która wciąż wydaje się być tematem tabu oraz o tym czy w ogóle warto brać ślub.