Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Chwilówki itd.
08.12.2023, 15:49
Święta idą. Kasa się przyda. Znacie może jakieś parabanki (tak to się chyba nazywa) gdzie łatwo dostać chwilówkę bez sprawdzania krajowego rejestru itd? Może ktoś z was brał ostatnio?
08.12.2023, 17:10
ZmiataZplanszy a co to praca? ;(
Jak nie masz odpowiedzi na zadane pytanie to nie wymądrzaj się proszę i nie strugaj pawiana.
Jak nie masz odpowiedzi na zadane pytanie to nie wymądrzaj się proszę i nie strugaj pawiana.
09.12.2023, 01:24
(08.12.2023, 17:10)300 SEKUND napisał(a): ZmiataZplanszy a co to praca? ;(
Wg mnie ZmiataZplanszy odpowiedzial adekwatnie do zadanego pytania. Co wiecej, ma racje co zasugerowanych rozwiazan.
A Ty w ogole w swoim pytaniu to jaki Krajowy Rejestr masz na mysli? Dluznikow? W konsumenckim prawie sprawdza sie BIK
YOUR ATTORNEY
09.12.2023, 08:25
Tak. Z tym, że ja nie zapytałem jak się zdobywa pieniądze, tylko o chwilówki. Odebrałem to jako złośliwą odpowiedź. I tak Beeniepatu masz rację tu chodzi o BIK.
Lifeisbrutal generalnie ja pracuję więc spłacę, chodzi o zastrzyk pieniędzy trochę większy. Prezenty, wyjazdy do rodziny i te sprawy, a w styczniu jak spłacę, to już sobie pobiedować będę mógł do następnej lutowej wypłaty. Chociaż są też chwilówki na raty nie tylko takie z miesięcznym terminem spłaty.
Lifeisbrutal generalnie ja pracuję więc spłacę, chodzi o zastrzyk pieniędzy trochę większy. Prezenty, wyjazdy do rodziny i te sprawy, a w styczniu jak spłacę, to już sobie pobiedować będę mógł do następnej lutowej wypłaty. Chociaż są też chwilówki na raty nie tylko takie z miesięcznym terminem spłaty.