Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Filmy lub seriale o dragach.
05.12.2023, 14:11
@"BrylancikowA" ten film to klasyk. Niezliczoną ilosc razy go ogladałem i to na kasecie VHS. To były czasy Jak się chciało obejrzeć drugi raz to trzeba było przewinąć hihi
10.12.2023, 16:01
My dzieci z dworca zoo, ale zdecydowanie lepsza książka, requiem również świetny.
11.12.2023, 14:08
Up in Smoke (Z dymkiem)
Jest to chyba największy klasyk na dzisiejszej liście, obowiązkowa pozycja na liście każdego stonera. Cheech i Chong wystąpili razem w produkcji ociekającej w motywy konopne. W filmie można ujrzeć sceny palenia gigantycznego jointa, jazdę vanem z zioła, a także deportacje do Meksyku. Całość okraszona jest idealnie dobraną muzyką.
Jest to chyba największy klasyk na dzisiejszej liście, obowiązkowa pozycja na liście każdego stonera. Cheech i Chong wystąpili razem w produkcji ociekającej w motywy konopne. W filmie można ujrzeć sceny palenia gigantycznego jointa, jazdę vanem z zioła, a także deportacje do Meksyku. Całość okraszona jest idealnie dobraną muzyką.
11.12.2023, 14:24
@"BrylancikowA" owszem że mogę, nawet to zrobiłem. Chyba nie zrozumiałaś:
Żeby polecić film, to wydaje mi się że trzeba być z nim zaznajomionym, obejrzeć go.
Chcesz powiedzieć więc, że polecasz ten film, który podobno obejrzalaś, ale najwidoczniej nie jestes pewna jak się nazywa? Kiedy ostatni raz - ktoś poza koleżanką @"BrylancikowA" - był w takiej sytuacji, że objerzał film, mógł go śmiało polecić, ale nie był pewien tego czy nazywa się tak, czy trochę inaczej?
Żeby polecić film, to wydaje mi się że trzeba być z nim zaznajomionym, obejrzeć go.
Chcesz powiedzieć więc, że polecasz ten film, który podobno obejrzalaś, ale najwidoczniej nie jestes pewna jak się nazywa? Kiedy ostatni raz - ktoś poza koleżanką @"BrylancikowA" - był w takiej sytuacji, że objerzał film, mógł go śmiało polecić, ale nie był pewien tego czy nazywa się tak, czy trochę inaczej?
13.12.2023, 20:57
O widzę że nasza diamentowa gwiazda filmy poleca tak samo jak odczynniki czyli nie wiedząc co poleca xDDDDDDDDDDDD Sprawdzenie tytułu zajęłoby Ci 20s googlowania.
13.12.2023, 21:01
Plażowy haj
Typowo stonerski film w reżyserii Harmony’ego Korine’a może stanowić świetne urozmaicenie każdego wieczoru. Historia opowiada o człowieku mieszkający na plaży, który spędza swoje dni na paleniu zioła i błogim odpoczynku. Główny bohater nie przejmuje się swoim dobrostanem i wartościami materialnymi. Jest to luźna opowieść, która posiada drugie dno.