Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Bazy Fake Hashu
13.10.2023, 21:42
Ktoś z własnego doświadczenia ma jakieś informacje o tymże hassanie?
Nazwy produktu, proporcje itd.?
Mi się zdarzało jarać wprost w ŁDZ, zaliczyc detoks, oddzial psychiatryczny, puche, szpital i wytrzezwialke w ciagu jednego miesiaca,
poranek na celi o zwale. i bez szlugow cos pieknego..
ale to no-name był
Nazwy produktu, proporcje itd.?
Mi się zdarzało jarać wprost w ŁDZ, zaliczyc detoks, oddzial psychiatryczny, puche, szpital i wytrzezwialke w ciagu jednego miesiaca,
poranek na celi o zwale. i bez szlugow cos pieknego..
ale to no-name był
29.11.2023, 11:11
A oprócz tych dziwnych mieszanin. Jakie są dobre bazy pod zrobienie sobie takiego fake haszu?
13.12.2023, 21:37
(29.11.2023, 18:17)Martin napisał(a): daniel776 No tylko za haszyk cbd trzeba płacić jak za hasz a pewnie znalazły by się jakieś ekonomiczniejsze alternatywy.
Rób maczany z suszu cbd masz taniej i lepiej ci wyjdzie na zdrowie xd niż jakieś gówniane podkłady ekonomiczne
15.12.2023, 19:41
O mam pomysł na podkład w opcji full ekonomia - szary papier toaletowy. Jak ukradniesz rolkę z publicznej toalety to w ogóle za darmo xDDD
15.12.2023, 21:32
@"Twilight Sparkle"
Jeszcze "obklejony" przez odwiedzających publiczne szczalnie to i kolory haszu jak znalazł 🤤
Jeszcze "obklejony" przez odwiedzających publiczne szczalnie to i kolory haszu jak znalazł 🤤
Lepiej jest przeżyć rok życiem tygrysa, niż 20 lat życiem żółwia.